Verscheurde Liefde

Verscheurde Liefde - Maurice Bellet | Tiliboo-afrobeat.com

...scheurde liefde. Alles is gebroken, de scherven van een prachtige spiegel De spiegel waarin wij onszelf zagen, eens, zo lang geleden Hemel en aarde, water en zand, onbreekbaar, onafscheidelijk Nu rapen wij elk de scherven op, en proberen het verleden te vergeten Maar de scherven snijden ons, in onze zielen Verscheurde liefde Exclusief voor ... Verscheurde liefde - Plaza Productie - 1992-06-11 ... ... ... Hun liefde strandt op een pijnlijke manier als Jia hem bedriegt. De inspiratie voor het boek deed Claus drie jaar eerder op, in 1953. Als puber en toegewijd christen worstelt Justin Lee met een geheim: hoewel hij moeite heeft om het te accepteren, weet hij dat hij homo is. In Verscheurd schrijft Lee over zijn ontkenning, coming-out, zijn ervaringen met 'ex-gay'-bewegingen, intensieve studie van de Bijb ... Wie zijn wij? - Verscheurd ... . De inspiratie voor het boek deed Claus drie jaar eerder op, in 1953. Als puber en toegewijd christen worstelt Justin Lee met een geheim: hoewel hij moeite heeft om het te accepteren, weet hij dat hij homo is. In Verscheurd schrijft Lee over zijn ontkenning, coming-out, zijn ervaringen met 'ex-gay'-bewegingen, intensieve studie van de Bijbel, zijn vragen over hoe God wil dat hij als homo zijn leven le...

INFORMATIE

AUTEUR
Maurice Bellet
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Verscheurde Liefde.pdf

OMSCHRIJVING

'Over liefde gaat het hier. Zonder liefde mens noch menszijn: over die liefde gaat het hier. Stel haar alsjeblief niet tegenover het denken of het kille willen. Zonder deze liefde zijn wil en denken alleen maar woede en angst. Wat voor liefde is dit dan? 'Liefde' is immers het meest vage en dubbelzinnige woord dat er is. En wat ik ter sprake breng, is de pijn van de liefde. Niet de ontelbare vormen van pijn die van buiten de liefde komen: omstandigheden, gezondheid, maatschappelijke druk, gemis, miserie, dood. Ik heb het over de pijn die vanuit de liefde zelf komt, over een pijn, een droefheid en verlatenheid die de liefde zelf voortbrengt.' M.B.

Wil je het boek lezen?Verscheurde Liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maurice Bellet. Lezen Verscheurde Liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN