Zicht op toetsen

Zicht op toetsen - H. van Berkel | Tiliboo-afrobeat.com

...p toetsen volgt een groep docenten die voor de taak staat een toets te construeren die aansluit op het gegeven onderwijs ... Schoonmaak toetsen? Zicht op kwaliteit én beleving ... ... . Iedere stap van het toetsconstructieproces wordt uitgebreid besproken. Het constructieproces begint met het formuleren van de eindtermen en eindigt met het versturen van de uitslag aan studenten en de opleiding. Online toetsen, trainingen & online examens maken? …dàt kan met Vakbekwaamheid in Zicht! Vakbekwaamheid in Zicht levert u iQualify… iQualify biedt een innovatief online toetsplatform. U kunt op eenvoudige wijze al die digitale toetsen, trainingen en online examens opstellen die u maar wenst. Onderwijs ... Online toetsen - Vakbekwaamheid in Zicht ... . U kunt op eenvoudige wijze al die digitale toetsen, trainingen en online examens opstellen die u maar wenst. Onderwijsinspectie in jaarrapport: Zicht op leerprestaties verdwijnt door te weinig toetsen. Er wordt op school te weinig getoetst. Daardoor dreigt het onderwijs het zicht te verliezen op ... We toetsen een aantal algoritmes die in praktijk worden toegepast en imp...

INFORMATIE

AUTEUR
H. van Berkel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zicht op toetsen.pdf

OMSCHRIJVING

Onderwijs en toetsen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toetsen stuiten doorgaans een onderwijsperiode af. Toetsen maken echter ook deel uit van het onderwijsproces. Een toets kan studenten in staat stelten doelmatiger te teren. Indien toetsen op een zorgvuldige wijze in het onderwijs worden geconstrueerd, vormen ze een middel om het Leerproces van studenten te sturen. Met andere woorden, toetsen moeten niet worden gezien en behandeld als iets losstaands van onderwijs, ze vormen een integraal onderdeel van het onderwijsproces. Zicht op toetsen volgt een groep docenten die voor de taak staat een toets te construeren die aansluit op het gegeven onderwijs. Iedere stap van het toetsconstructieproces wordt uitgebreid besproken. Het constructieproces begint met het formuleren van de eindtermen en eindigt met het versturen van de uitslag aan studenten en de opleiding. Alle stappen van het constructieproces worden op een uitputtende manier behandeld. Dit boek is bedoeld voor docenten in het hoger onderwijs die op een zorgvuldige manier een toets willen construeren. Het is geen theoretisch boek; voorkennis is nauwelijks vereist. Noodzakelijke termen worden op een duidelijke manier uitgelegd met steeds een link naar de onderwijspraktijk van alledag.

Wil je het boek lezen?Zicht op toetsen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. van Berkel. Lezen Zicht op toetsen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN