Oefenen als professie

Oefenen als professie - Anja Zonneveld | Tiliboo-afrobeat.com

... als professie 2e druk is een boek van Anja Zonneveld uitgegeven bij Maklu ... Boek: Oefenen als professie - Geschreven door Marlous ... ... . ISBN 9789044131697 Over het boek: De recente Nederlandse geschiedenis kent een aantal grote rampen en crises, zoals overstromingen, de vuurwerkramp in Enschede, de caf brand in Volendam, het neerstorten van een vliegtuig bij Amsterdam en de aanslag op de koninklijke familie in Apeldoorn. 'Oefenen als professie' door Anja Zonneveld, Jaap van Lakerveld, Marlous Dekker-Regelink, Joep Rozendal - Onze prijs: €27,70 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Oefenen als professie 2e druk is een boek van Anja Zonneveld uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044131697 Over het boek: De recente Nederlandse geschiedenis ke ... Bureau ISBN - Oefenen als professie ... . ISBN 9789044131697 Over het boek: De recente Nederlandse geschiedenis kent een aantal grote rampen en crises, zoals overstromingen, de vuurwerkramp in Enschede, de caf brand...

INFORMATIE

AUTEUR
Anja Zonneveld
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Oefenen als professie.pdf

OMSCHRIJVING

Over het boek:De recente Nederlandse geschiedenis kent een aantal grote rampen en crises, zoals overstromingen, de vuurwerkramp in Enschede, de cafébrand in Volendam, het neerstorten van een vliegtuig bij Amsterdam en de aanslag op de koninklijke familie in Apeldoorn. Deze calamiteiten doen zich niet dagelijks voor. Om voorbereid te zijn op de crisis die ooit komt, wordt in veiligheidsregio¿s en bij hulpverleningsdiensten geoefend. De ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het oefenen als ook de terugkoppeling naar het beleid beschouwen we in dit boek als een proces dat vraagt om goed management. De bedoeling is tenslotte dat iedere oefening bijdraagt aan een zorgvuldig leerproces dat de betrokkenen voorbereidt op crisisbeheersing en rampenbestrijding.Dit boek is geschreven voor mensen die een rol spelen bij de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van multidisciplinaire oefeningen, maar ook voor hen die betrokken zijn bij de beleidsvorming op dit gebied. Het is een handboek, wat betekent dat het niet alleen informatie en uitleg geeft, maar ook praktische handvatten en voorbeelden. Het boek is opgebouwd aan de hand van de elf competenties van de procesmanager oefenen. Het boek is tot stand gekomen in een samenwerkingsverband tussen het Platform Opleiding, Onderwijs en Organisatie BV (PLATO), de Academie voor Crisisbeheersing van het Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid en Twynstra Gudde - Adviseurs en Managers. In opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en onder aanvoering van projectleider Sjoerd Wartna van het NIFV, organiseert dit samenwerkingsverband sinds 2004 ontwikkeltrajecten voor procesmanagers oefenen (PMO). Het handboek vormt de weerslag van in de loop der jaren opgedane inzichten en ervaringen op het gebied van oefenen. Het is geschreven door trainers met een nauwe betrokkenheid bij het oefengebied, in samenwerking met (veld-)deskundigen die het oefenen ¿van binnenuit¿ kennen. Het handboek en de ontwikkeltrajecten PMO zijn onderdelen uit een breed opgezet PMO-traject dat door de Academie voor Crisisbeheersing van het NIFV wordt uitgevoerd.Over de auteur(s):Anja Zonneveld, Jaap van Lakerveld, Selma van der Haar en Marlous Dekker-Regelink zijn verbonden aan PLATO / Universiteit Leiden. Joep Rozendal is verbonden aan Twynstra Gudde ¿ Adviseurs en Managers.

Wil je het boek lezen?Oefenen als professie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anja Zonneveld. Lezen Oefenen als professie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN