ISRAEL

ISRAEL - Van der T. Heijden | Tiliboo-afrobeat.com

...is bijna vanaf haar begin bezig met onderzoek op het gebied van zonne-energie ... Israel - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia ... . Het land heeft hier grote vorderingen gemaakt. In de Negevwoestijn bevinden zich uitgebreide terreinen vol zonnecollectoren. Doel is dat in 2020 10% van de nationale energiebehoefte gedekt wordt door duurzaam opgewekte energie. Als steun aan Israel's Coronavirus Emergency Response Fund van de Eerste Hulp-organisatie United Hatzalah zingen Adam Kantor, Rona-Lee Shimon, Dudu Aharon en Layan Elwazani in het Engels, Hebreeuws en Arabisch het bekende lied 'Hallelujah'. Lees verder » Het laatste nieuws en video's over Israël. Betrouwbaar, gra ... Rondreis Israël - Een imposante reis naar Israël | Kras ... . Lees verder » Het laatste nieuws en video's over Israël. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland. Zie de categorie History of Israel van Wikimedia Commons voor mediab...

INFORMATIE

AUTEUR
Van der T. Heijden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
ISRAEL.pdf

OMSCHRIJVING

IsraëlIsraël is niet alleen de bakermat van wereldgodsdiensten, maar ook het scharnierpunt van ingrijpende politieke ontwikkelingen. Ton van der Heijden leidt de lezer langs eeuwenoude geschiedenis en cultuur, maar toont ook het hart van het moderne Israël.

Wil je het boek lezen?ISRAEL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van der T. Heijden. Lezen ISRAEL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN