Groenblauwe dromen en duizend jaar zand

Groenblauwe dromen en duizend jaar zand - Claire Hulsenbeck | Tiliboo-afrobeat.com

...auwe dromen en duizend jaar zand speelt in de drie Egmonden ... Download PDF Politie niet betreden - Schuld ... . Kolle is de zoon van een bollenkweker. Hij woont precies tussen de drie dorpen in, als een spin in het web. Er gebeuren vreemde dingen daar in de duinen, en aan het strand. Want er zijn niet alleen bollenkwekers en vissers, maar ook hangt er nog de geur van de middeleeuwse Abdij. Groenblauwe dromen en duizend jaar zand (Hardcover). Kollen kan niet voetballen en soms vindt hij zichzelf maar niks. Toch gaat hij op zoek naar het... Www.boekwinkeltjes.nl t ... Groenblauwe dromen en duizend jaar zand Claire Hülsenbeck ... ... . Toch gaat hij op zoek naar het... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Hulsenbeck Claire - Groenblauwe dromen en Duizend jaar zand 1999 Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, - GROENBLAUWE DROMEN EN DUIZEND J...

INFORMATIE

AUTEUR
Claire Hulsenbeck
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Groenblauwe dromen en duizend jaar zand.pdf

OMSCHRIJVING

Kollen kan niet voetballen en soms vindt hij zichzelf maar niks. Toch gaat hij op zoek naar het geheim van de moord op Lindaan moeder. Er liggen duinwachters, messentrekkers en stropers op de loer, maar Linda heeft zijn hulp dringend nodig. En een ridder geeft het niet gauw op. 'Jij ziet ook overal spoken,' zegt zijn moeder. Zijn vader kijkt langs hem heen. Die houdt niet van dromers. En ook niet van fantasten of schatgravers. Daarom sluipt Kolle naar de Klif, het hoogste duin. Vanaf zijn uitkijkpost kan hij drie dorpen zien, een vuurtoren, bloembollenvelden en het duinlandje van opa. Maar ook vervloekingen en hekserij. Zijn dromen brengen hem in alle eeuwen. Hij ziet een keizerstad met houten huizen. Zand. Monniken. De zwarte dood. Spaanse legers, Romeinse galjoenen en een kind met heupen als een vis. Vroeger is een verhaal waarin iedereen zijn eigen weg moet kiezen. Maar kan Linda wachten tot Kolle eindelijk een spoor vindt?

Wil je het boek lezen?Groenblauwe dromen en duizend jaar zand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claire Hulsenbeck. Lezen Groenblauwe dromen en duizend jaar zand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN