FUNCTIONAL OFFICE IN DE PRAKTIJK EEN NIEUW KANTOORCONCEPT

FUNCTIONAL OFFICE IN DE PRAKTIJK EEN NIEUW KANTOORCONCEPT - L. Mulder, F. Buijsman | Tiliboo-afrobeat.com

...nal office in de praktijk : een nieuw kantoorconcept ... Janet Dunning - Penningmeester - OVOA ... ... . Type: boek Titel: FUNctional office in de praktijk : een nieuw kantoorconcept. Auteur: Get this from a library! FUNctional office. [Leon Buijsman; Frances Mulder] -- Beschrijving van een concept voor een "virtueel kantoor", een nieuwe kantoorinrichting met een nieuwe plaats voor medewerkers en een ontvangstruimte voor klanten. In dit artikel willen wij de belangrijkste resultaten van de masterscriptie van Naomi van Dam bespreken, die een casestudy deed naar de praktijk van Het Nieuwe Werken bij de verzekeringsmakelaar Marsh BV.Van Dam's scriptie, getiteld The material side of t ... Huisvesting on demand: de voor- en nadelen van flexibele ... ... .Van Dam's scriptie, getiteld The material side of the virtual office at Marsh, kan gezien worden als een vervolg van de masterscriptie van Karin Bosman, Organisatiecultuur en Ruimtegebruik ... In de praktijk worden met flexibele kantoorconcepten vooral serviced offices en co-worki...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Mulder, F. Buijsman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
FUNCTIONAL OFFICE IN DE PRAKTIJK EEN NIEUW KANTOORCONCEPT.pdf

OMSCHRIJVING

Het grootste verschil tussen de onderneming van de toekomst en de onderneming van nu zit niet in de produkten die worden geproduceerd of de machines die worden gebruikt. Juist de mensen die er werken, hoe zij werken, waarom zij werken en wat het werk voor hun betekent, maken het verschil. Desondanks is de inrichting van onze werkomgeving nog altijd gebaseerd op de denkbeelden van Henry Ford: een aaneenschakeling van kantoorcellen of vaste bureaus in vaste ruimtes.

Wil je het boek lezen?FUNCTIONAL OFFICE IN DE PRAKTIJK EEN NIEUW KANTOORCONCEPT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Mulder, F. Buijsman. Lezen FUNCTIONAL OFFICE IN DE PRAKTIJK EEN NIEUW KANTOORCONCEPT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN