Droomhotel

Droomhotel - Petra de Hamer | Tiliboo-afrobeat.com

...ijk welke veiligheidsmaatregelen wij hebben genomen om een prima verblijf te garanderen ... DroomHotel 't Heinenhoes (Nederland Anderen) - Booking.com ... . Lees meer >> Dineren Vanaf 1 juni mogen we weer gasten ontvangen in onze Eetkamer. DroomHotel 't Heinenhoes is een oude, Saksische boerderij met een rieten dak. Het hotel ligt op een rustige locatie in het nationale park de Drentsche Aa. Er is gratis WiFi, het interieur is er rustiek en er zijn fietsen te huur. De kamers van DroomHotel 't Heinenhoes zijn voorzien van kabel-tv en van koffie- en th ... Welkom bij 't Heinenhoes Droomhotel ... . De kamers van DroomHotel 't Heinenhoes zijn voorzien van kabel-tv en van koffie- en theefaciliteiten. Verblijf bij dit met 3 sterren beoordeelde hotel in Anderen. Geniet van voorzieningen als gratis ontbijt, gratis wifi en gratis parkeerplaatsen. Uit onze beoordelingen blijkt dat gasten enthousiast zijn over het restaurant en de comfortabele bedden. In de buurt vind je trekpleist...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra de Hamer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Droomhotel.pdf

OMSCHRIJVING

Soms logeer je in een hotel dat je je leven lang niet meer vergeet. Een hotel waar alles klopt, zonder dat het vijf sterren heeft, iemand je koffers draagt en er dag en nacht roomservice is. Petra de Hamer, hoofdredacteur van het tijdschrift 52 weken genieten Logeren Etc. is voor haar werk jarenlang op zoek geweest naar dit soort hotels. De allermooiste zijn nu gebundeld in dit luxe hotelboek. 25 hotels en B&B's om nooit meer te vergeten, al was het maar vanwege het lekkere bed, het mooie uitzicht of de vriendelijke eigenaar. Met praktische informatie over de logeeradressen en de omgeving, maar bovenal veel prachtige foto's om vanuit je luie stoel urenlang bij weg te dromen.

Wil je het boek lezen?Droomhotel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra de Hamer. Lezen Droomhotel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN