Visvariaties

Visvariaties - Mark Hix | Tiliboo-afrobeat.com

...ties is schitterend geïllustreerd met zowel duidelijke foto's van de vissen als de gerechten ... 200g Delicatesse Visvariaties Koolvis Kipfilet Slakkenhuis ... ... . En de stap-voor-stapbeschrijvingen van de gerechten laten u ook effectief toe het gerecht op tafel te toveren zoals het er op de foto's uitziet. Een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor nieuwe bereidingen van zijn favoriete vis. Het is revolu-zee-onair, plantaardig en het overspoelt alle argumenten van elke viseter: SoFish Fillets - Salmon Style. SoFine zwom tegen de stroom in, liet zich niet van zijn stuk brengen en ontwikkelde op basi ... Boekwinkeltjes.nl - Stoffel-Donskoy, A. - Visvariaties ... . SoFine zwom tegen de stroom in, liet zich niet van zijn stuk brengen en ontwikkelde op basis van biologische sojabonen SoFish Fillets - Salmon Style, een geheel plantaardige moot met de smaak en bite van ja, zalm. Cookie´s Delicatesse Visvariaties. Cookie´s Delicatesse Visvariaties Heerlijke combinatie van koolvis en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Hix
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Visvariaties.pdf

OMSCHRIJVING

Ruim tachtig klassieke er vernieuwende visgerechtenVeel praktische informatie over schoonmaken en bereidenVis is heerlijk en gezond. Vis is bovendien op vele creatieve manieren te bereiden. Zo verveelt vis nooit. In dit fraai geïllustreerde basisboek voor vis vindt u uitgebreide achtergrondinformatie en tientallen originele bereidingstechnieken, geïllustreerd in ruim tachtig recepten.Hoe weet je zeker dat je verse vis koopt? Op welke manier kun je vis best bewaren? Welke voorbereidingen moet je treffen om bijvoorbeeld rond- en platvis, schaal- en schelpdieren te bereiden? Wie meer weet van vis, vist niet achter het net.Vis grillen en roosteren op de barbecue met de bijbehorende marinades en bijgerechten. Vis paneren en frituren. Vis bereiden in de oven. De verschillende hoofdstukken geven aanwijzingen voor tientallen bereidingstechnieken die vis nog lekkerder maken.Tientallen heerlijke recepten zijn verdeeld over verschillende hoofdstukken: snelle visgerechten, vissoepen, kleine gerechten, voedzame gerechten, supergezonde vissen en luxueuze en modieuze gerechten. Bij elk recept staan varianten voor de gebruikte vis aangegeven.Visvariaties is schitterend geïllustreerd met zowel duidelijke foto's van de vissen als de gerechten. En de stap-voor-stapbeschrijvingen van de gerechten laten u ook effectief toe het gerecht op tafel te toveren zoals het er op de foto's uitziet.Een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor nieuwe bereidingen van zijn favoriete vis.

Wil je het boek lezen?Visvariaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Hix. Lezen Visvariaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN