Kazze

Kazze - Hub Lanckriet | Tiliboo-afrobeat.com

...nickname van Karel Zeilemans) ziet soms witte lichtflitsen en heeft visioenen, vooral wanneer hij totaal onverwacht in een vreemd soort ziekenhuis belandt ... Kazze2013: 2013 ... . Tijdens zijn onbezorgde jeugdjaren worden voetballen en drummen bij het rockgroepje Say Lors zijn ding. Studeren aan de universiteit lukt minder, vooral door zijn stormachtige relatie met stadsgenote Ankie. Zijn leven valt in de ... Kazze (nickname van Karel Zeilemans) ziet soms witte lichtflitsen en heeft visioenen, vooral wanneer hij totaal onverwacht in een vreemd soort ziekenhuis belandt. Tijdens zijn onbezorgde jeug ... Kazze - YouTube ... . Tijdens zijn onbezorgde jeug...

INFORMATIE

AUTEUR
Hub Lanckriet
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Kazze.pdf

OMSCHRIJVING

Kazze (nickname van Karel Zeilemans) ziet soms witte lichtflitsen en heeft visioenen, vooral wanneer hij totaal onverwacht in een vreemd soort ziekenhuis belandt. Tijdens zijn onbezorgde jeugdjaren worden voetballen en drummen bij het rockgroepje Say Lors zijn ding. Studeren aan de universiteit lukt minder, vooral door zijn stormachtige relatie met stadsgenote Ankie. Zijn leven valt in de juiste, rustige plooi als hij Eva leert kennen. Het klikt haast perfect. Helaas komt er een einde aan hun huwelijksgeluk wanneer Eva enkele jaren nadien overlijdt. Kazze komt terecht in een donkere, turbulente periode. Hij wil een 'homo ludens' zijn: een blije, vrijdenkende mens, maar dat lukt niet echt. Fatiha en andere vrouwen die zijn pad kruisen zorgen voor té veel ups en downs.

Wil je het boek lezen?Kazze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hub Lanckriet. Lezen Kazze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN