DOEL een manier om jezelf doelgericht & met succes te ontwikkelen

DOEL een manier om jezelf doelgericht & met succes te ontwikkelen - Marijke Creemers | Tiliboo-afrobeat.com

...n manier om jezelf doelgericht & met succes te ontwikkelen (Paperback) ... Focus op doelen en doelstellingen ontwikkelen ... . Met plezier, efficiënt en doelgericht ontwikkelen....Ja, dat kan heel... DOEL een manier om jezelf doelgericht & met succes te ontwikkelen | ISBN 9789402147629 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Met plezier, efficiënt en doelgericht ontwikkelen.... Ja, dat kan heel goed. Samen met onderwijsprofessionals is de methode DOEL ontwikkeld. DOEL ... Jezelf ontwikkelen: vergeet de 10.000 uren regel zegt ... ... . Samen met onderwijsprofessionals is de methode DOEL ontwikkeld. DOEL is bedoeld om structuur te geven aan je leerproces, met daarbij voldoende ruimte voor eigen invulling en leerstijl. DOEL bevat zowel de concretisering van je leerdoelen als een methode voor evaluatie en reflectie. En toch is het werken met DOEL niet ... Bestel DOEL een manier om jezelf doelgericht & met succes te ontwikkelen van Marijke Creemers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Creemers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
DOEL een manier om jezelf doelgericht & met succes te ontwikkelen.pdf

OMSCHRIJVING

Met plezier, efficiënt en doelgericht ontwikkelen....Ja, dat kan heel goed.Samen met onderwijsprofessionals is de methode DOEL ontwikkeld. DOEL is bedoeld om structuur te geven aan je leerproces, met daarbij voldoende ruimte voor eigen invulling en leerstijl. DOEL bevat zowel de concretisering van je leerdoelen als een methode voor evaluatie en reflectie. En toch is het werken met DOEL niet tijdrovend. Gebruikers ervaren het instrument als eenvoudig en helpend. Daardoor zien we dat het werken met DOEL eenvoudig een routine wordt. Continue ontwikkeling…. Daar gaan we voor! Marijke Creemers is schoolpsycholoog en onderwijsadviseur. Vanuit ruime ervaring op veel verschillende scholen, binnen studierichtingen en binnen organisaties, heeft ze van dichtbij ondervonden hoe er gestoeid wordt met het vormgeven en naleven van ontwikkelplannen. Om toch op een plezierige manier ontwikkelstappen te zetten, met ruimte voor je persoonlijke werk- en leerstijlen, vormt DOEL een handig hulpmiddel.

Wil je het boek lezen?DOEL een manier om jezelf doelgericht & met succes te ontwikkelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Creemers. Lezen DOEL een manier om jezelf doelgericht & met succes te ontwikkelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN