Alles begint met Anna

Alles begint met Anna - Annemari Coetser | Tiliboo-afrobeat.com

...begint met Anna is een historische roman die zich afspeelt in de periode van de Anglo-Boerenoorlog in Zuid-Afrika, tot aan de Tweede Wereldoorlog ... PUUR! | Alles begint met anna annemari coetser ... . Het verhaal gaat over twee vrouwen, Anna en Poppie, die beide een bewogen leven hebben. Anna leeft in de tijd van de Boerenoorlog en heeft een heftig leven door het verlies van haar eerste man ... Geschreven bij Alles begint met Anna. Alles begint bij Anna vond ik een bijzonder mooi boek. Een ander boek dan alle andere. De roman is gebaseerd op de familiegeschiedenis van de auteur. Het verhaal speelt zich af in Zuid-Afrika, 1930. ... Alles begint met Anna - Annemari Coetser - 9789023954415 ... ... . Een ander boek dan alle andere. De roman is gebaseerd op de familiegeschiedenis van de auteur. Het verhaal speelt zich af in Zuid-Afrika, 1930. Poppie groeit samen met haar broers en zus op in een weeshuis. Lees „Alles begint met Anna" door Annemari Coetser verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Zuid-Afrika, 1930. Poppie groeit op in een weeshuis. Ze heeft nog vage herinneringen aan haa...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemari Coetser
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alles begint met Anna.pdf

OMSCHRIJVING

Alles begint met Anna van Annemarie Coetser is een historische roman die is gebaseerd op de familiegeschiedenis van de Zuid-Afrikaanse auteur. De roman vertelt het bewogen levensverhaal van twee jonge vrouwen, van voor de Anglo-Boerenoorlog tot aan de Tweede Wereldoorlog.Poppie groeit op in een weeshuis. Ze heeft nog vage herinneringen aan haar overleden moeder: haar lach, de geur van pas gestreken lakens. Maar Poppie voelt dat er geheimen in de familie zijn die zij niet kent, dat haar zus zaken voor haar verborgen houdt. Dan ontmoet ze spoorwegemployee Frikkie Bredenkamp – en ontdekt ze een ontstellend geheim.Annemari Coetser (1945) is een Zuid-Afrikaans auteur. Deze roman is gebaseerd op haar eigen familiegeschiedenis.

Wil je het boek lezen?Alles begint met Anna in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemari Coetser. Lezen Alles begint met Anna Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN