Ondernemerskracht

Ondernemerskracht - Rolf Grouve | Tiliboo-afrobeat.com

...ernemerskracht vertelt Rolf Grouve zijn lezers hoe zij, zonder al te ingrijpende aanpassingen, hun bedrijf toekomstbestendig kunnen maken ... Ondernemen in Zutphen - Gemeente Zutphen ... .. Ondernemingen worden continu geconfronteerd met uitdagingen en veranderingen. Daarnaast verandert de technologie razendsnel. Het is dan ook van essentieel belang om de relevante ontwikkelingen te kennen en tijdig te investeren in het moderniseren van ... De Subsidie Ondernemerskracht is voor bedrijven, organisaties, verenigingen en instellingen: Cranendonckse ondernemers verenigen zich, leggen connecties over grenzen, staan open voor kennisuitwisseling, voeren projecten uit ter versterking van de arbeidsmarkt, denken mee bij de opstart van innovaties en gaan gezamenlijk op zoek naar verbeteringen en mogelijkheden voor het hergebruiken van ... De Haas Bloemen & Decoratieverh ... Ondernemerskracht - GO180 Personal Trainers - Bentacera ... ... De Haas Bloemen & Decoratieverh...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Grouve
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemerskracht.pdf

OMSCHRIJVING

De wereld verandert snel en dat zorgt natuurlijk voor bedreigingen, maar biedt bovenal heel veel kansen. Om deze kansen te benutten moet je wel weten wat je er als ondernemer, zzp'er, manager of adviseur aan hebt. Hoe kan je de veranderingen (toenemende behoefte aan duurzaamheid, grotere hoeveelheden data, etc.) nu daadwerkelijk in je voordeel laten werken in je dagelijkse bedrijf? Hoe voorkom je hierbij onverwachte verrassingen die mogelijk leiden tot een faillissement of met spoed doorgevoerde ontslagronden? Waarom kiezen de steeds schaarser wordende specialisten voor jou en niet voor je concurrent? Het lijkt misschien dat deze veranderingen alleen voor Google, Uber, Tesla en andere grote technologiebedrijven kansen biedt. Niets is minder waar, je kunt zonder grote en radicale aanpassingen je bedrijf toekomstbestendig maken. Sterker, begin nu, want wees eens eerlijk ... bestaat je bedrijf anders nog over 5 jaar? In Ondernemerskracht neemt de auteur je mee op een praktische manier, zodat je snel een antwoord vindt op de vragen voor jouw specifieke bedrijf. Gewoon door er zelf over na te denken en het zelf te doen. Over de auteur Rolf Grouve is directeur van Provelu. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond en heeft (inter)nationale ervaring met het toekomstbestendig maken van organisaties en het ondersteunen van ondernemers in verschillende branches. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over innoveren. Ook verzorgt hij (gast)colleges bij verschillende hogescholen.

Wil je het boek lezen?Ondernemerskracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Grouve. Lezen Ondernemerskracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN