Hohner

Hohner - Wiel Kusters | Tiliboo-afrobeat.com

...e FlexCases HOHNER offer three brand-new harmonica storage and transport solutions ... Hohner - Organetta - Accordion - Catawiki ... . Learn More. Discover the all new Sonny Terry Heritage Harp Learn More. For those bored at home - discover our colouring pages! Learn more. Italien and German craftsmanship in perfect symbiosis. 139 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop hohner op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig hohner HOHNER präsentiert drei neue Mundharmonika Aufbewahrungs- & Transportlösungen: die FlexCases Mehr erfahren Entdecke die neue Sonny Terry Heritage Mundharmonika Mehr erfahren Hohner producten horen tot de meest aangeklikte op onze website. In de afgelopen maand werden meer dan 600.000 product pagina s van de fabrikant ... HOHNER - enjoy music ... . In de afgelopen maand werden meer dan 600.000 product pagina s van de fabrikant bezocht in o...

INFORMATIE

AUTEUR
Wiel Kusters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hohner.pdf

OMSCHRIJVING

In het titelgedicht, maar ook op andere plaatsen in zijn nieuwe bundel, schrijft Wiel Kusters op elegische toon, maar zonder pathos, over zijn beide overleden broers, van wie hij er een niet gekend heeft. Daarbij komt hij, zo lijkt het, tot de conclusie dat de dichter in zijn schrijven en spreken zoiets als een broer van zichzelf moet zijn. In de woorden en klanken van zijn zowel vreemde als nauw verwante stem.Wiel Kusters (1947) debuteerde in 1978 met de gedichtenbundel Een oor aan de grond. Zijn meest recente publicaties zijn: Bewaarmachinist (2011) en In en onder het dorp. Mijnwerkersleven in Limburg (2012). In 2010 verscheen zijn biografie van de dichter Pierre Kemp, in 2014 Mijn versnipperd bestaan. Het leven van Kees Fens 1929-2008.

Wil je het boek lezen?Hohner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wiel Kusters. Lezen Hohner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN