De Helm Van Parsival

De Helm Van Parsival - Gust Van Brussel | Tiliboo-afrobeat.com

... Van Parsival (Paperback). In 'De helm van Parsival' heeft Van Brussel vorm en inhoud op bijna onmogelijke wijze laten samenvloeien en het is dan ... Gust Van Brussel - Wikipedia ... ... In 'De helm van Parsival' heeft Van Brussel vorm en inhoud op bijna onmogelijke wijze laten samenvloeien en het is dan ook de meest heftige roman die hij ooit heeft geschreven, al vanaf de eerste alinea: 'De jonge Oostenrijkste soldaat Johan Marthaler had geen greep meer op de realiteit. Parzival ('recht midden door', Welsh: Peredur), ook gespeld als Parsifal, Parcifal, Parsival of Parcival, was een van de ridders van de legenda ... Scouts en Gidsen Parsival ... . Parzival ('recht midden door', Welsh: Peredur), ook gespeld als Parsifal, Parcifal, Parsival of Parcival, was een van de ridders van de legendarische koning Arthur.Zijn levensverhaal is aan het begin van de 13e eeuw beschreven door Wolfram von Eschenbach in de versroman Parzival, volgens Wolfram zelf naar een tekst van de Provencaalse meester Kyot.. De Parzival bestaat uit zestien avonturen ... De jonge Oostenrijkse soldaat Johan met een kapotte schedel ijlt en hallu...

INFORMATIE

AUTEUR
Gust Van Brussel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Helm Van Parsival.pdf

OMSCHRIJVING

In 'De helm van Parsival' heeft Van Brussel vorm en inhoud op bijna onmogelijke wijze laten samenvloeien en het is dan ook de meest heftige roman die hij ooit heeft geschreven, al vanaf de eerste alinea: 'De jonge Oostenrijkste soldaat Johan Marthaler had geen greep meer op de realiteit. Zij leven sijpelde weg terwijl de boot op en neer ging in de golven. De storm gierde. De planken van de kajuit kraakten. Hij lag vastgeboden op een brits.' In een korte en directe stijl wordt Johans situatie van beweging en onbeweeglijkheid direct beeldrijk neergezet, en dat houdt Van Brussel bijna honderdvijftig bladzijden lang vol.

Wil je het boek lezen?De Helm Van Parsival in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gust Van Brussel. Lezen De Helm Van Parsival Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN