De Beste Dance Moves Ter Wereld

De Beste Dance Moves Ter Wereld - Matt Pagett | Tiliboo-afrobeat.com

...s de ultieme vorm van lichaamstaal. Barrières zijn er niet en dans overstijgt tijd en ruimte ... Dit verdienen de 10 populairste dj's van 2017 ... . De best dance moves ter wereld is een eigenzinnige, geïllustreerde gids die je over de dansvloeren van de hele wereld leidt. Hierin vind je alles, van de basis tot de ingewikkeldste moves en van de overbekende favorieten tot vernieuwende moves. "De beste Dance Moves ter wereld" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Sport; Sport > Sport en spel algemeen; Antiquariaat. Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten e ... TOP 10: EDM en dance festivals in Europa - Festicket Magazine ... . Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl. De beste danspassen ter wereld. De beste dance moves ter wereld | ISBN 9789057644610 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Sarah is de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Matt Pagett
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
De Beste Dance Moves Ter Wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Dans is de ultieme vorm van lichaamstaal. Barrières zijn er niet en dans overstijgt tijd en ruimte. De best dance moves ter wereld is een eigenzinnige, geïllustreerde gids die je over de dansvloeren van de hele wereld leidt. Hierin vind je alles, van de basis tot de ingewikkeldste moves en van de overbekende favorieten tot vernieuwende moves. Dance moves zijn als bouwstenen waarmee je een simpele schuifelpas kunt oppimpen of waarmee je een betoverende avondvullende voorstelling kunt opbouwen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de strak omlijnde tango zijn ze flexibel en kun je ze naar eigen inzicht en creativiteit aanpassen. Inspiratie is overal, van het roeren van een kopje koffie tot douchen. Zoals George Clinton ooit zei: ''Bevrijd je geest...dan volgt de rest vanzelf.'' Dit boek zal daarom iedereen aanspreken - beginners, professionals, en zelfs diegenen die bij het zien van een discobal het liefst op de vlucht slaan. Door de combinatie van stapsgewijze instructies en duidelijke illustraties wordt zowel je lijf, je zelfvertrouwen als je vermogen om lol te trappen flink onder handen genomen. Dit boek is een onmisbare gids voor iedereen die graag beweegt op muziek (of het wil leren).

Wil je het boek lezen?De Beste Dance Moves Ter Wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matt Pagett. Lezen De Beste Dance Moves Ter Wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN