Behandeling in de leefgroep dr 1

Behandeling in de leefgroep dr 1 - L.E. Rietdijk | Tiliboo-afrobeat.com

...ORMATIE BESTANDSGROOTTE 10,41 MB BESTANDSNAAM Behandeling in de leefgroep dr 1 ... BEHANDELING IN DE LEEFGROEP DR 1: Amazon.es: L.E. Rietdijk ... ... .pdf PUBLICEER DATUM 1996-09-01 SCHRIJVER L.E. Rietdijk ISBN 9789066652132 3 BEHANDELING IN DE LEEFGROEP naar een werkmodel TOWARDS A PRACTICE ORIENTATED FRAMEWORK FOR TREATMENT IN THE IN-PATIENT UNIT PROEFSCHRIFT Ter verkrijging van de graad van doctor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op gezag van de Rector Inagnificus Prof.Dr P.W.C. Akkermans M.A. en volgens besluit van het college voor promoties. D ... Pluryn | Zorg en ondersteuning jongeren met gedragsproblemen ... .Dr P.W.C. Akkermans M.A. en volgens besluit van het college voor promoties. De openbare verdediging zal plaatsvinden op woensdag 4 ... 1.1.1 Rol van de leefgroep in de behandeling Kwalitatief onderzoek naar de afstemming tussen individuele behandeling en behandeling op de leefgroep in een forensische setting. Wendy Buysse, Arjun Swami-Persaud, Daniël Hofstra, Marga van Aalst en Bianca Szytniewski . Hoofdstllk 4. Uitkomsten: het werkmodel voor de behandeling in de leefgroep 4.1 Bes...

INFORMATIE

AUTEUR
L.E. Rietdijk
DIMENSIE
3,9 MB
BESTANDSNAAM
Behandeling in de leefgroep dr 1.pdf

OMSCHRIJVING

'Zorgvernieuwing en samenhang': sinds lang het thema in het Nederlandse zorgstelsel én in de laatste jaren belangrijk onderwerp van onderzoek binnen de ouderenzorg.Levert samenhang in de zorg inderdaad een bijdrage aan zorgvernieuwing? Deze vraag is onderzocht aan de hand van vier actuele vernieuwingsprojecten op het terrein van de ouderenzorg. De uitkomsten van deze gevalsstudies worden geïllustreerd aan de hand van inzichten op het gebied van 'beleid en bestuur' en 'zorg en organisatievernieuwing'. Thema's die worden besproken, zijn onder andere:- zorgarrangementen;- vernieuwingspraktijken;- innovatief zorgbeleid;- inhoudelijke programmering;- bestuurlijk-organisatorisch programma.Door de aandacht die wordt besteed aan de beleidsontwikkelingen en de financiering van de zorg in de afgelopen decennia, geeft deze uitgave een overzichtelijk beeld aan docenten, studenten en beleidsambtenaren in de sector zorg(verlening).

Wil je het boek lezen?Behandeling in de leefgroep dr 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.E. Rietdijk. Lezen Behandeling in de leefgroep dr 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN