Van oude menschen, de dingen, die voorbij gaan...

Van oude menschen, de dingen, die voorbij gaan... - Louis Couperus | Tiliboo-afrobeat.com

...e menschen, de dingen, die voorbij gaan. ... Overleg:Van oude menschen, de dingen, die voorbij gaan ... ... .. is een familieroman van Louis Couperus.Centraal staan de lotgevallen van de gegoede Hollandse familie Dercksz, die tot de burgerij behoort. Het verhaal verscheen in 1904 in een tijdschrift en werd twee jaar later voor het eerst als boek gepubliceerd. Van oude mensen, de dingen die voorbij gaan door Louis Couperus Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Van oude menschen, de dingen, die voor ... 'Van oude menschen, de dingen die voorbij gaan' van ... ... . Van oude menschen, de dingen, die voorbijgaan is één van de drie bekendste familieromans die Couperus heeft geschreven. Het boek behoort tot de naturalistische stroming van eind negentiende eeuw. Dit boek is dan ook een echt naturalistisch werk, ev...

INFORMATIE

AUTEUR
Louis Couperus
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van oude menschen, de dingen, die voorbij gaan....pdf

OMSCHRIJVING

Heruitgave van klassieker, voorzien van authentieke illustraties en een nieuw nawoord. Meesterlijk beeld van de wereld rond 1900.Van oude menschen, de dingen, die voorbijgaan is het met weergaloos talent vertelde verhaal van twee zeer oude mensen, wier schijnbaar rustige leven geheel wordt beheerst door de wroeging om een vreselijke, in een ver verleden gepleegde misdaad, die reeds zolang voorbij schijnt maar toch onontkoombaar aanwezig blijft. De spanning, die voortdurend sterker voelbaar wordt doordat alle personen min of meer bij dit drama betrokken zijn, geeft je ten slotte het gevoel dat je in een net verstrikt bent dat steeds strakker wordt aangehaald.

Wil je het boek lezen?Van oude menschen, de dingen, die voorbij gaan... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis Couperus. Lezen Van oude menschen, de dingen, die voorbij gaan... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN