Metabaronnen - castaka Hc02. de rivalen

Metabaronnen - castaka Hc02. de rivalen - Das Pastoras | Tiliboo-afrobeat.com

...onnen - castaka Hc02. de rivalen (Hardcover) ... De rivalen - De Metabaronnen Vol.2 Comic book hc by Das ... ... . In de Metabaronnen-Castaka wordt onthuld hoe de Metabaronnen afstammen van de Castaka-stam, een... Metabaronnen - castaka 02. de rivalen (Paperback). In de Metabaronnen-Castaka wordt onthuld hoe de Metabaronnen afstammen van de Castaka-stam, een bende... De Rivalen vormt het tweede en afsluitende deel van deze reeks over de voorouders van de Metabaronnen. In de Metabaronnen - Castaka wordt onthuld ... bol.com | Metabaronnen - castaka 01. dayal, de eerste ... ... . In de Metabaronnen - Castaka wordt onthuld hoe de Metabaronnen afstammen van de Castaka-stam, een bende piraten zonder God of gebod, die op een klein planeetje in een uithoek van de melkweg bloedig strijd leveren met de stam van de Amakura. Metabaronnen - castaka 01. dayal, de eerste voorouder (Losbladig). Na het overdonderende succes van De kaste van de Metabaronnen kon het vervolg... M...

INFORMATIE

AUTEUR
Das Pastoras
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Metabaronnen - castaka Hc02. de rivalen.pdf

OMSCHRIJVING

In de Metabaronnen-Castaka wordt onthuld hoe de Metabaronnen afstammen van de Castaka-stam, een bende piraten zonder God of gebod, die op een klein planeetje in een uithoek van de melkweg bloedig strijd leveren met de stam van de Amakura. Tijdens een veldslag wordt koningin Castaka ontvoerd en verkracht door koning Amakura. Het daaruit voortkomende kind zal de eerste voorvader worden van de toekomstige Metabaronnen.De Rivalen vormt het tweede en afsluitende deel van deze reeks over de voorouders van de Metabaronnen.Genummerde oplage HC gelimiteerd op 300 stuks.

Wil je het boek lezen?Metabaronnen - castaka Hc02. de rivalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Das Pastoras. Lezen Metabaronnen - castaka Hc02. de rivalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN