Beatrix

Beatrix - J.G. Kikkert | Tiliboo-afrobeat.com

...x Wilhelmina Armgard, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, Prinses van Lippe-Biesterfeld (Baarn, 31 januari 1938) was van 30 april 1980 tot en met 30 april 2013 Koningin der Nederlanden ... bol.com | Beatrix Potter artikelen kopen? Alle artikelen ... ... . Zij is het oudste kind uit het huwelijk van koningin Juliana der Nederlanden en prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld en sinds 2002 weduwe van prins Claus der Nederlanden Het Beatrix College in Tilburg kent ieder van zijn leerlingen en geeft hen volop de ruimte zichzelf te leren zijn. De school staat in stadsdeel De Reeshof. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Prinses Beatrix was 33 jaar Koningin der Nederlanden, van 1980 tot ... Beatrix Events ... . De school staat in stadsdeel De Reeshof. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Prinses Beatrix was 33 jaar Koningin der Nederlanden, van 1980 tot 2013. Op 30 april 2013 werd Prinses Beatrix opgevolgd door haar oudste zoon Willem-Alexander. Beatrix is een vrouwelijke voornaam,...

INFORMATIE

AUTEUR
J.G. Kikkert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Beatrix.pdf

OMSCHRIJVING

Beatrix wilde het koningschap der Nederlanden weer op de rails krijgen. Met straffe hand bracht zij een aantal hervormingen binnen en buiten de paleismuren tot stand.Dat zij daar reeds mee begon toen zij nog kroonprinses was en dat zij tegen alle bezwaren in voor Claus koos, tekent haar ten voeten uit.Dat doet dit boek ook, vanaf haar prilste jeugd (deels in ballingschap) tot tijdens haar gerijpte koningschap en als hoofd van de dynastie.Een veelzijdig beeld: Beatrix als kind, Beatrix als jonge vrouw, Beatrix als moeder, Beatrix als staathoofd met een geheel eigen taakopvatting, uitmondend in 'beatrixisme'. De boeiende ontwikkeling van 'Prinses Glimlach' tot 'Koningin achter de Komma'.

Wil je het boek lezen?Beatrix in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.G. Kikkert. Lezen Beatrix Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN