Uit de schoot der goden

Uit de schoot der goden - Rudolf Steiner | Tiliboo-afrobeat.com

... schoot der goden (Paperback). Aan het begin van onze kosmische evolutie staat geen Big Bang, maar een door goddelijke wezens uit liefde gebracht ... Top 12 Griekse Goden (de Twaalf Olympiërs) - Alletop10lijstjes ... ... Uit de schoot der goden (GA 132) 3e druk • isbn 9789060385241. 128 pagina's. Hardcover . Prijs: € 24,50 (gratis verzending binnen Nederland) Direct bestellen? Mail naar: [email protected] . Aan het begin van onze kosmische evolutie staat geen Big Bang, maar een door goddelijke wezens uit liefde gebracht offer. Uit de schoot der goden direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Uit de schoot de ... Uit de schoot der goden (workshop in 5 bijeenkomsten ... ... . Uit de schoot der goden direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Uit de schoot der goden. de binnenkant van de evolutie. Auteur(s) Rudolf Steiner Vertaler(s) W. Mees. NUR code(s) 720 Esoterie algemeen Uitgever(s)...

INFORMATIE

AUTEUR
Rudolf Steiner
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Uit de schoot der goden.pdf

OMSCHRIJVING

Aan het begin van onze kosmische evolutie staat geen Big Bang, maar een door goddelijke wezens uit liefde gebracht offer. Alle materie, alle daarin en daarmee levende schepselen danken hun bestaan aan dit offer. De materie maakt een verdichting door van warmte tot vaste stof, de schepselen die daarbij betrokken zijn, de mensen, raken daardoor gaandeweg los van hun Schepper. Ze worden vrij, dat wil zeggen, ze kunnen zich tegenover hun Schepper opstellen, ze kunnen in Hem geloven, ze kunnen hem ontkennen, ze kunnen zichzelf als het middelpunt van de schepping gaan beleven. De wereld waarvan ze deel uitmaken is weliswaar een afspiegeling van de goddelijke wereld waaruit zij zijn ontstaan, maar is in zijn minerale toestand van de Schepper afgesnoerd. Alles op aarde vervalt aan de dood, de enige werkelijkheid op aarde. Dan daalt echter Christus, het hoge zonnewezen, af, maakt door zijn opstanding uit de dood de afsnoering ongedaan en geeft de mens de mogelijkheid de verbinding met zijn goddelijke oorsprong te herstellen. Met een nawoord van Hans Peter van Manen. Speciale uitgave ter gelegenheid van het afscheid van Wijnand Mees van de redactie van de reeks Werken en Voordrachten van Rudolf Steiner.

Wil je het boek lezen?Uit de schoot der goden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudolf Steiner. Lezen Uit de schoot der goden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN