Ponti

Ponti - Sharlene Teo | Tiliboo-afrobeat.com

...ti.nl is de officiële Tre Ponti webwinkel van Huisdierenspeciaalzaak Discus Van de Weerd uit Veenendaal ... Relais Corte Cavalli (hotel) - Ponti sul Mincio - Italië | TUI ... . Winkel. Hoofdstraat 106. 3901 AX Veenendaal. 0318-512965. 06-28834470 (alleen buiten regulieren winkeltijden, niet voor bestellingen) [email protected] [email protected] Verleng uw buitenlevenseizoen met een aluminium of houten terrasoverkapping van Deponti. Korte levertijden, hoge kwaliteit en eenvoudig te monteren! The culture of taste has been growing in the Ponti family through five generations. Thanks to the strict selection of the best raw materials and the respect of heritage, Ponti offers hig ... watches in Geneva - ponti-collection ... . Thanks to the strict selection of the best raw materials and the respect of heritage, Ponti offers high quality products that attract consumers worldwide for 150 years. Located in the heart of Geneva, Pont...

INFORMATIE

AUTEUR
Sharlene Teo
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ponti.pdf

OMSCHRIJVING

De zestienjarige Szu woont met haar moeder Amisa, in de jaren zeventig een beeldschone actrice, in een vervallen huis in de hitte en drukte van Singapore. Als Szu de rijke en zeer sarcastische Circe ontmoet, worden ze meteen beste vriendinnen. Voor Szu is de vriendschap een kans om te ontsnappen aan de verstikkende relatie met haar moeder, en Circe is op haar beurt gefascineerd door de mysterieuze beroemdheid Amisa.Zeventien jaar later zit Circe diep in de put, als ze op haar werk wordt gevraagd om mee te werken aan een remake van de jaren 70-cultfilm Ponti, de film waar Amisa ooit kortstondig beroemd mee is geworden. Circe zit opeens weer met haar gedachten bij de twee vrouwen uit haar verleden, en ze worstelt met een schuldgevoel dat ze al die tijd heeft weten te onderdrukken. Vanuit het perspectief van de drie vrouwen vertelt Ponti over vriendschap en herinnering, en hoe de beslissingen die je als tiener neemt consequenties kunnen hebben die pas jaren later duidelijk worden.

Wil je het boek lezen?Ponti in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sharlene Teo. Lezen Ponti Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN