De boekwinkel

De boekwinkel - Deborah Meyler | Tiliboo-afrobeat.com

...kwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken ... De boekwinkel voor gebroken harten | Robert Hillman ... ... . Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Libris.nl, de webshop van je lokale boekhandel. GRATIS verzending vanaf 15 euro in Nederland en België of kies voor gratis ophalen en retourneren in de Libris-boekhandel. De boekwinkel (Paperback). Esmee studeert kunstgeschiedenis in New York. Ze houdt van de stad en is stapelverliefd op haar vrie ... Online boeken bestellen | AKO boeken ... . Ze houdt van de stad en is stapelverliefd op haar vriend. Tot Mitchell haar... Bestel nu online je boek, cd of film! Laat je keuze uit ons ruime assortiment makkelijk thuis bezorgen óf haal het op in één van onze 14 winkel. Van Stockum intern...

INFORMATIE

AUTEUR
Deborah Meyler
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De boekwinkel.pdf

OMSCHRIJVING

Esmee studeert kunstgeschiedenis in New York. Ze houdt van de stad en isstapelverliefd op haar vriend. Tot Mitchell haar dumpt - net voordatze hem wil vertellen dat ze zwanger is. Esmee besluit haar kind alleen op tevoeden. Ze vindt een baantje bij De Uil, een rommelige tweedehands boekwinkelin Manhattan, met een kleurrijke personeelsbezetting en een aantal tijd-,tact- en thuisloze vaste bezoekers. In De Uil voelt Esmee zich op haar gemak. Tot de berouwvolle Mitchell alles op alles zet om haar terug te krijgen.

Wil je het boek lezen?De boekwinkel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deborah Meyler. Lezen De boekwinkel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN