VPS 1 Sociale en fiscale wetgeving en arbeidsrecht 2015/2016 Theorieboek

VPS 1 Sociale en fiscale wetgeving en arbeidsrecht 2015/2016 Theorieboek - D.R. in 't Veld | Tiliboo-afrobeat.com

...Sociale en fiscale wetgeving en arbeidsrecht 2015/2016 Theorieboek (Paperback) ... VPS 1 Opgavenboek 2015/2016 door D.R. in 't Veld & B.A ... ... . Dit studieboek richt zich op het examen VPS 1, Sociale en Fiscale... Dit opgavenboek behoort bij het theorieboek VPS 1, Sociale en Fiscale wetgeving en Arbeidsrecht van de Vakopleiding Payroll Services. De vragen in dit opgavenboek volgen de hoofdstukindeling van het theorieboek. In elk hoofdstuk treft u een groot aantal toetsvragen aan. Ieder hoofdstuk start met een aantal opgaven op basisniveau en sluit af met ... Bureau ISBN - VPS 1 Sociale en fiscale wetgeving en ... ... . Ieder hoofdstuk start met een aantal opgaven op basisniveau en sluit af met vraagstukken met meer diepgang. Dit studieboek richt zich op het examen VPS 1, Sociale en Fiscale wetgeving en Arbeidsrecht 1 van de Vakopleiding Payroll Services. Voor studenten VPS is dit het enige studieboek dat de c...

INFORMATIE

AUTEUR
D.R. in 't Veld
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
VPS 1 Sociale en fiscale wetgeving en arbeidsrecht 2015/2016 Theorieboek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit studieboek richt zich op het examen VPS 1, Sociale en Fiscale wetgeving en Arbeidsrecht 1 van de Vakopleiding Payroll Services. Voor studenten VPS is dit het enige studieboek dat de complete studiestof van deze opleiding dekt. Dit studieboek is gebaseerd op de fiscale wet- en regelgeving van 1 januari 2015 en daarmee geschikt voor de VPS 1-examens tot en met augustus 2016. Er is in dit boek veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Per slot van rekening is salarisadministratie al ingewikkeld genoeg. Ook de opmaak met veel voorbeelden, kernwoorden buiten de tekst en een uitgebreid register ondersteunen de student bij het leren. Bij dit theorieboek hoort een opgavenboek waarin voor elk hoofdstuk een aantal toetsvragen voor het VPS 1-examen opgenomen is. Tevens vindt u in deze uitgave de laatste examens VPS 1, die aangepast zijn aan de geldende wet- en regelgeving van 2015.

Wil je het boek lezen?VPS 1 Sociale en fiscale wetgeving en arbeidsrecht 2015/2016 Theorieboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.R. in 't Veld. Lezen VPS 1 Sociale en fiscale wetgeving en arbeidsrecht 2015/2016 Theorieboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN