Exodus

Exodus - Jasper Rietman | Tiliboo-afrobeat.com

...ijdens en na detentie. Exodus Nederland is tot nader order op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9 ... Gebruikersaccount | Exodus intranet ... .00 en 16.00 uur op 071 516 19 50. Buiten deze tijden om zijn wij bereikbaar per e-mail op [email protected] Het Centraal Aanmeldteam (CAT) is tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 071 516 19 55 of op [email protected] Doneren? Exodus kan verwijzen naar: . Exodus (boek), een Bijbelboek De Uittocht uit Egypte, een verhaal uit het Bijbelboek Exodus; In overdrachtelijke zin, een uittocht van mensen; Exodus (schip, 1928), schip dat Joden in 1947 naar Palestina bracht. Exodus (organisatie), samenwerkingsverband van de elf Exodus huizen in Nederland. Media. Exodus (tone ... Exodus - 20 definities - Encyclo ... . Exodus (organisatie), samenwerkingsverband van de elf Exodus huizen in Nederland. Media. Exodus (toneelstuk), vrije productie (gebaseerd op 'Parcival' van ... Exodus is a software platform ONLY and does not co...

INFORMATIE

AUTEUR
Jasper Rietman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Exodus.pdf

OMSCHRIJVING

Exodus is de verbeelding van een archetypische uittocht van een groepje mensen op de vlucht voor oorlog en vervolging. Een kijkboek op de grens van illustratie en strip waarin actuele thema's op subtiele wijze overgaan in een toekomstvisioen. De zesenveertig naadloos op elkaar aansluitende illustraties vormen samen een grote panoramatekening van bijna veertien meter.Illustrator en stripmaker Jasper Rietman maakt redactionele illustraties voor kranten als The New York Times, The Guardian, The Washington Post, De Standaard en de Volkskrant. Daarnaast werkt hij als stripmaker aan een eigen projecten. Exodus is zijn eerste boek.

Wil je het boek lezen?Exodus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jasper Rietman. Lezen Exodus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN