Over leven

Over leven - Iki Freud | Tiliboo-afrobeat.com

...bij Leren over Leven België, de school voor contextuele hulpverlening ... Mooie Engelse Zinnen en Teksten over het Leven ... . De Contextuele Hulpverlening en Therapie werd ontwikkeld door Ivan Boszormenyi-Nagy en de mensen met wie hij samenwerkte. Contextueel werken vertrekt vanuit de levenservaring dat we slechts mens zijn in relatie met de mensen met wie we door het leven verbonden zijn. Je leven en jezelf te gaan zien vanuit een ander perspectief. Het leven zal dan niet altijd over rozen gaan en er zullen altijd dingen gebeuren die ons weer even vastketenen en zorg of verdriet geven, maar door steeds te onderzoeken hoe jij ermee om kan gaan, hoe jij er naar wilt kijken, hoeven de dingen die gebeuren geen belemmeringen voor het leven te zijn. Ik leef en ben totaal niet eenzaam meer! Ik hoop dat ik een ieder do ... Over leven - Het boek en meer ... . Ik leef en ben totaal niet eenzaam meer! Ik hoop dat ik een ieder door midde...

INFORMATIE

AUTEUR
Iki Freud
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Over leven.pdf

OMSCHRIJVING

In Over Leven beschrijft psychoanalytica Iki Freud haar leven dat bijna acht decennia beslaat. De eerste drie hoofdstukken zijn een bewerking van haar in 2004 verschenen boek Mijn naam is Freud.Als dochter van een Hongaars-joodse immigrant opent zij met het oorlogsdagboek van haar vader János Freud (ontdekker van het hormoon testosteron), gevolgd door herinneringen aan haar kindertijd.Daarop volgen vier geheel nieuwe hoofdstukken die gewijd zijn aan voor- en tegenspoed bij haar opleiding tot psychoanalyticus en de uitoefening van dat beroep. Naast de analyse van enige dromen uit haar praktijk deelt zij een aantal van haar eigen nachtelijke avonturen met de lezer.Vakanties en reizen bieden Iki de gelegenheid haar onstilbare honger naar het lezen van romans te bevredigen. De mensenkennis die hierin te vinden is, biedt een welkome aanvullling op de vakliteratuur. Ook hierover handelt een hoofdstuk in dit boek.Ziekenhuisopnamen brachten Iki in aanraking met mensen van allerlei slag. Haar ervaring met ingrepen en opnamen, waaronder de confrontatie met afhankelijkheid, komen ter sprake.Tot slot poogt zij zich door het woud van geloof en ongeloof te worstelen.De rode draad in dit op het eerste gezicht nogal diverse geheel is steeds haar poging tot inzicht en zelfanalyse.

Wil je het boek lezen?Over leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iki Freud. Lezen Over leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN