Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring 1 - De eervolle vijand

Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring 1 - De eervolle vijand - Raymond E. Feist | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De eervolle vijand / druk Heruitgave ... Recensie van sven over Legenden van de Oorlog van de Grote ... ... . Samen met 3 collega-schrijvers is Raymond E. Feist de serie Legenden van de oorlog van de grote scheuring gestart. Het zijn zogenaamde "vergeten verhalen" die allen hebben plaatsgevonden in het inmiddels welbekende Midkema waarvan momenteel bijna 30 delen zijn verschenen. Samenwerkend met drie auteurs van naam en faam begon Raymond E. Feist een nieuw project: Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring. De eervolle vijand, geschreven samen met W ... Recensie van EdwinK over Legenden van de Oorlog van de ... ... . De eervolle vijand, geschreven samen met William Forstchen, is het eerste deel van deze serie, waarin de auteurs verhalen van een 'vergeten geschiedenis' die zich afspeelt aan het einde van de roemruchte Oorlog van de Grote Scheuring. Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring 1 - De eervolle vijand. Gezworen vijanden worden gedwong...

INFORMATIE

AUTEUR
Raymond E. Feist
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring 1 - De eervolle vijand.pdf

OMSCHRIJVING

Gezworen vijanden worden gedwongen elkaar te vertrouwen… De eervolle vijand speelt midden in de Oorlog van de Grote Scheuring en concentreert zich op een aantal elitesoldaten die ingesloten zitten achter de vijandelijke linies. Om te overleven moeten ze samenwerken met de vijand. Negen jaren zijn verstreken sinds de Oorlog van de Grote Scheuring uitbrak. Dennis Hartraft en zijn koninkrijksgezinde Marodeurs vechten onverzettelijk door tegen de Tsurani, de van Kelewan afkomstige invallers. Na een zoveelste treffen met hun gezworen vijand zijn de Marodeurs koud, hongerig en doodmoe. Ze gaan op weg naar een garnizoensplaats en bereiken die tegelijkertijd met een patrouille Tsurani. Maar voor de twee groepen elkaar in de haren kunnen vliegen, blijkt dat er een grotere en dodelijker vijand aanwezig is: een leger van de gevreesde zwarte elfen, de moredhel. Dit dwingt de Marodeurs samen te werken met hun gehate tegenstanders en als één man te vechten tegen het nog grotere gevaar. In hun strijd tegen de elfen, de extreme kou en hun geweten, moeten Marodeurs en Tsurani bij zichzelf te rade gaan wat het belangrijkste is: hun eer of hun leven.

Wil je het boek lezen?Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring 1 - De eervolle vijand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raymond E. Feist. Lezen Legenden van de Oorlog van de Grote Scheuring 1 - De eervolle vijand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN