De avonturen van kornél esti

De avonturen van kornél esti - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...turen van Kornel Esti (Paperback). Kornél Esti is het schelmachtige alter ego van de beroemde Hongaarse schrijver Kosztolányi (1885-1936) ... PDF Net uit: Dezső Kosztolányi, De avonturen van Kornél Esti ... . In... Vergelijken - De bekentenissen van Kornél Esti ISBN: 9789461648709 - 'De helft van mijn leven was reeds voorbij, toen mij op een winderige voorjaarsdag Kornél Esti voor de geest kwam. Ik besloot hem op te zoeken en onze oude vriendschap te vernieuwen.'… De avonturen van Kornel Esti | ISBN 9789461640055 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kornél Esti is het schelmachtige alter ego van de beroemde Hongaarse schrijver Kosztolányi (1885-193 ... Bureau ISBN - De avonturen van Kornél Esti ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kornél Esti is het schelmachtige alter ego van de beroemde Hongaarse schrijver Kosztolányi (1885-1936). In deze meesterlijke verhalen beleeft Kornél uitzonderlijke en vaak absurde avonturen. Zo doet hij als arme student op weg van Parijs naar Boeda...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De avonturen van kornél esti.pdf

OMSCHRIJVING

Kornél Esti is het schelmachtige alter ego van de beroemde Hongaarse schrijver Kosztolányi (1885-1936). In deze meesterlijke verhalen beleeft Kornél uitzonderlijke en vaak absurde avonturen. Zo doet hij als arme student op weg van Parijs naar Boedapest alles verkeerd in een deftig restaurant in Zürich, moet hij een chique dame vertellen waarom haar roman zo slaapverwekkend is, en gaat hij in de rouw vanwege zijn overreden hoed. Het slotverhaal bevat de briljante apotheose waarin Kosztolányi niet alleen deze verhalen maar ook de aard van zijn kunstenaarschap karakteriseert.Net als in het eerdere DE BEKENTENISSEN VAN KORNÉL ESTI ademen de verhalen een bijzondere sfeer, van weemoed en vergeefsheid, maar geven ze de lezer tegelijkertijd het gevoel dat hij 'even alles begrijpt'. Naast deze verhalen selecteerde vertaalster Mari Alföldy nog een vijftiental andere verhalen, die qua sfeer en thematiek aansluiten bij de Estiverhalen, die behoren tot het beste wat de Hongaarse literatuur te bieden heeft.

Wil je het boek lezen?De avonturen van kornél esti in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De avonturen van kornél esti Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN