Naturefulness

Naturefulness - Frank Polders | Tiliboo-afrobeat.com

...fulness. 449 likes. Naturefulness is een unieke combinatie van sport, spel en mindfulness in de natuur ... Naturefulness | Guildford Info ... . Kom lekker in je lijf en beleef samen plezier. Laat even de zorgen van alle dag achter je... Naturefulness, ontworpen door Frank Polders, is bosbaden met een + niet enkel bewust waarnemen & ervaren en stilte maar ook creatief zijn met natuurlijk materiaal, verhalen & poëzie, vleugje meditatie, aarden, speels en verwonderd zijn als een kind, delen met en leren van de anderen, hier & nu en natuurlijk bewegen. Naturefulness: Raak in balans met jezelf en de natuur met 1 of 3 groepslessen (60 minuten per les) N ... Naturefulness van Frank Polders | Boek en recensies ... ... . Naturefulness: Raak in balans met jezelf en de natuur met 1 of 3 groepslessen (60 minuten per les) Naturefulness: spelenderwijs actief bewegen in de buitenlucht Beleef Naturefulness Data Elke dinsdag en zaterdag. Met een fijne gr...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Polders
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Naturefulness.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek helpt je om het bewuste genieten van de natuur en van je eigen natuur uit te breiden en te verankerenin je leven. Dat gebeurt op het vlak van waarneming, beleving en verbinding. Wie de nieuwe stroming naturefulness introduceert in zijn leven, zal meer energie, harmonie en geluk ervaren, de eigen potenties verder ontwikkelen en bijzondere kwaliteiten en talenten ontdekken.

Wil je het boek lezen?Naturefulness in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Polders. Lezen Naturefulness Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN