Het moordende testament

Het moordende testament - Jonathan Coe | Tiliboo-afrobeat.com

...rdende testament ('What a carve up!') is de vlijmscherpe kroniek van de Britse familie Winshaw van Winshaw Towers: 'het gemeenste, inhaligste, wreedste stelletje mes-in-de-rugstekers en schofterige centenschrapers dat ooit over de aardoppervlak kroop',aldus de oude Mortimer ... Jonathan Coe - Wikipedia ... . Het is onvermijdelijk dat hij daarbij niet alleen de verfoeide Winshaws, maar ook zichzelf voortdurend tegenkomt. Het moordend testament is tegelijk een spannende detective en een wervelende politieke satire, waarmee de Britse meesterverteller Jonathan Coe definitief doorbrak bij het grote publiek. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Coe, Jonathan - Het moordende testament. What a Carve Up! Jonathan Coe Het moordende testament. Gedrukt boek . Wanneer een jonge auteur opdracht krijgt om de geschiedenis van een ... Boekwinkeltjes.be ... . Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Coe, Jonathan - Het moordende testament. What a Carve Up! Jonathan Coe Het moordende testament. Gedrukt boek . Wanneer een jonge auteur opdracht krijgt om de geschiedenis van een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Coe
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het moordende testament.pdf

OMSCHRIJVING

Het zijn de jaren tachtig en de familie Winshaw wordt steeds rijker en wreder. Columniste Hilary wordt goed betaald om te liegen in de krant. Henry laat ziekenhuizen ombouwen tot parkeerplaatsen. Roddy verkoopt kunst in ruil voor seks. Thomas wordt steenrijk op de beurs. En Mark verkoopt wapens aan dictators.Aan Michael Owen, de jonge biograaf van de Winshaws, valt de schone taak toe het wespennest dat deze familiegeschiedenis is, te betreden. Het is onvermijdelijk dat hij daarbij niet alleen de verfoeide Winshaws, maar ook zichzelf voortdurend tegenkomt.Het moordend testament is tegelijk een spannende detective en een wervelende politieke satire, waarmee de Britse meesterverteller Jonathan Coe definitief doorbrak bij het grote publiek.

Wil je het boek lezen?Het moordende testament in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Coe. Lezen Het moordende testament Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN