De lokale rekenkamer

De lokale rekenkamer - Roel Freeke | Tiliboo-afrobeat.com

...houding van de rekenkamer t.o.v. de interne organisatie door Frank Galesloot ... PDF Handreiking lokale rekenkamer en rekenkamerfunctie ... . 05-03. Informatiepagina Omgevingswet. 19-06. Model Verwerkersovereenkomst AVG Lees Meer. Wekelijks nieuwe publicaties in onze bibliotheek. Upload je eigen rekenkamerrapport. Bibliotheek. Recent gepubliceerd. Onderzoeksbureau De lokale rekenkamer richt zich specifiek op rekenkameronderzoek en kent de bestuurlijke dynamiek waarbinnen dit plaatsvindt als geen ander. We kunnen u ook adviseren bij ontwikkelingen die van invloed zijn op uw or ... Necker van Naem | Heldere verantwoording ... . We kunnen u ook adviseren bij ontwikkelingen die van invloed zijn op uw organisatie en rol, bijvoorbeeld het instellen van een rekenkamer na herindeling of naar aanleiding van het wetsvoorstel versterking decentrale rekenkamers. Het doel van de werkgroep Lokale rekenkamers is tweeledig. Allereerst heeft zij, door gesprekken te voeren in 37 gemeenten, gepoogd om meer inzicht te krijgen in de invulling, posi...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Freeke
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De lokale rekenkamer.pdf

OMSCHRIJVING

De lokale rekenkamer is de afgelopen vijf jaar een begrip geworden. Verplicht instrument sinds 1 januari 2006 voor gemeenten, al een jaar eerder voor provincies. Van de vele ontwikkelingen en discussies die sinds 2006 over het functioneren van de rekenkamer hebben plaatsgevonden, is er één zeer dominant gebleken: de discussie over de waarde van onafhankelijkheid enerzijds en relevantie of meerwaarde anderzijds.

Wil je het boek lezen?De lokale rekenkamer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Freeke. Lezen De lokale rekenkamer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN