Omdat ik niet wou kussen

Omdat ik niet wou kussen - Guy Didelez | Tiliboo-afrobeat.com

...t ik niet wou kussen' is vooral een beklemmend en veelzeggend verhaal over de enorme invloed van een stompzinnige geweldsdaad ... Omdat ik niet wou kussen - Guy Didelez, Hatice Ava ... ... . De auteurs weten het onderhuidse gevoel van onveiligheid goed te vangen in woorden. (Jaap Leest'). Met Guy Didelez it je altijd in jeugdboeken die de vaardigheid hebben om de jongere lezers aan te spreken. Omdat ik ... 'Omdat ik niet wou kussen' is een waargebeurd verhaal over Hatice Ava dat is geschreven samen met jeugdauteur Guy Didelez.Hatice is veertien jaar als ze op Valentijnsdag wordt neergestoken. Terwijl ze in Antwerpen naar de supermarkt loopt komt er ... Boekbespreking 3: Omdat ik niet wou kussen... ... .Hatice is veertien jaar als ze op Valentijnsdag wordt neergestoken. Terwijl ze in Antwerpen naar de supermarkt loopt komt er een onbekende jongen naar haar toe die haar probeert te kussen. Toen ik nee zei, kwam hij naar me toe en probeerde me te kussen. Ik duwde hem weg en hij stak me neer. Omdat ik niet wou kussen vertelt ...

INFORMATIE

AUTEUR
Guy Didelez
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
Omdat ik niet wou kussen.pdf

OMSCHRIJVING

20120034266Die jongen kwam naar me toe en vroeg of het goed was. Ik antwoordde niet. Verlegen of wat vroeg hij.Ik ken u niet, antwoordde ik. Wil je me niet beter leren kennen vroeg hij toen. Toen ik nee zei, kwam hij naar me toe en probeerde me te kussen. Ik duwde hem weg en hij stak me neer. Omdat ik niet wou kussen vertelt het waargebeurde verhaal van Hatice Ava, een veertienjarig Turks meisje dat op Valentijnsdag 2010 op het Antwerpse Kiel door een onbekende in de hals werd gestoken omdat ze niet op zijn avances inging. Het mes raakte een halsslagader en het meisje verkeerde in levensgevaar. Ze herstelde van haar verwondingen, maar nog dagelijks denkt ze aan die vreselijke dag.

Wil je het boek lezen?Omdat ik niet wou kussen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guy Didelez. Lezen Omdat ik niet wou kussen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN