Het patroon 2 - Kimoh'ra

Het patroon 2 - Kimoh'ra - Dianne Arentsen | Tiliboo-afrobeat.com

... is het 2e patroon boek in de serie van Dianne Arentsen ... Zelf een mondkapje maken? | Knipmode ... . In het eerste deel draaide het vooral om het personage Ithana (tevens de titel van deel 1) en in dit boek komt zij zeker terug maar leer je ook Kimoh'ra kennen. Titel: Kimoh'ra (Het Patroon #2) Auteur: Dianne Arentsen Uitgeverij: Zilverbron Jaartal: 2018 Aantal pagina's: 420 pagina's ISBN: 9789463081115 Genre: Young Adult - Fantasy Prijs: €22.95 bij… Ruim een halfjaar na het verschijnen van Ith ... Kimoh'ra - het patroon - Zilverbron ... .95 bij… Ruim een halfjaar na het verschijnen van Ithana, het eerste deel van de serie Het patroon kwam het tweede deel uit: Kimoh'ra.Het eerste deel maakte veel emoties los: het laat de lezer op het puntje van zijn stoel zitten, roept tranen op en maakt de lezer aan het lachen. Reacties op Het patroon 2 - Kimoh'ra. Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. Nieuwe Chromecas...

INFORMATIE

AUTEUR
Dianne Arentsen
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Het patroon 2 - Kimoh'ra.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als de wereld die je kent langzaam uit elkaar valt? Als er nergens meer een plek is om te schuilen? Als elke hoop je wordt ontnomen?Kimoh'ra's dagen bestaan uit het organiseren van feesten in een door oorlog geteisterde wereld. Ze geniet met volle teugen van drank, muziek en heerlijk eten. Als een van haar feesten omslaat in een nachtmerrie verandert alles. Hoe graag ze het ook wil, geweld kan ze niet langer meer uit de weg gaan.Ondertussen zint Ithana op wraak. Farzu heeft haar verraden, hij heeft haar alles ontnomen en ze is van plan hem met gelijke munt terug te betalen. Met een aantal nieuwverworven bondgenoten gaat ze hem achterna, maar wat ze aantreft is niet wat ze had verwacht.Ook Mordis heeft niet stilgezeten. Zijn leger groeit in omvang en hij heeft een monsterlijk wezen gecreëerd. Een kraker, die alles vernietigt wat op zijn pad komt. Kan Sondar nog aan Mordis' ijzeren greep ontsnappen?

Wil je het boek lezen?Het patroon 2 - Kimoh'ra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dianne Arentsen. Lezen Het patroon 2 - Kimoh'ra Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN