Vicky en John

Vicky en John - Louis van Dievel | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Vicky en John. Je zou denken dat Vicky en John een nieuwe, omhooggevallen familie wordt, maar dit is gewoon een buitengewone samenloop van veel omstandigheden ! Het simpele Vlaamse gedachtengoed wordt hier maar weer getoond ... Vicky en John | Van Dievel, Louis | roman | 9789460012891 ... ... . Net als bvb in Pruimelaarstraat, maar ik kan Van Dievel best pruimen, ben ook stapelgek op zijn columns. Voor Vicky en John het goed en wel beseffen, geven ze zelfs een wildvreemde jongen onderdak in hun huis aan de Kattenberg. Als het zomer wordt, verandert de ruime woning met tuin in een camping. Het samenwonen van zoveel volk geeft aanleiding tot hilarische taferelen, maar ook tot grote wrijvingen en felle ruzies. Vicky en John | ISBN 9789460012884 ... Vicky en John eBook door Louis van Dievel - 9789460012891 ... ... . Als het zomer wordt, verandert de ruime woning met tuin in een camping. Het samenwonen van zoveel volk geeft aanleiding tot hilarische taferelen, maar ook tot grote wrijvingen en felle ruzies. Vicky en John | ISBN 9789460012884 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Voor Vicky e...

INFORMATIE

AUTEUR
Louis van Dievel
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Vicky en John.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer hun jongste zoon na een spetterend feest het ouderlijk huis heeft verlaten om met zijn vriend te gaan samenwonen, begint voor Vicky (53) en John Boonen (54) uit Kasterlee een nieuw leven. Dat nieuwe leven krijgen ze ook, maar het ziet er helemaal anders uit dan ze in gedachten hadden. Want kort erna komen de kinderen één voor één opnieuw thuis wonen. Scheiding, ziekte, werkloosheid doen hun desastreuze werk. Niet alleen de kinderen keren terug naar hun oude kamer: ze brengen de kleinkinderen mee, en nieuwe partners, en huis- dieren en treinfanaten. Voor Vicky en John het goed en wel beseffen, geven ze zelfs een wildvreemde jongen onderdak in hun huis aan de Kattenberg. Als het zomer wordt, verandert de ruime woning met tuin in een camping. Het samenwonen van zoveel volk geeft aanleiding tot hilarische taferelen, maar ook tot grote wrijvingen en felle ruzies. Aan het eind van de zomer slaat het noodlot toe en wordt al het voorgaande onbelangrijk.De roman Vicky & John vertelt ook het verhaal van hun jeugd in de Kempen van de jaren zeventig, de botsing met hun ouders. En verhaalt, tot slot, hoe de rockgroep Long John B & The Bobcats uit Kasterlee helaas haar afspraak met de geschiedenis miste.

Wil je het boek lezen?Vicky en John in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis van Dievel. Lezen Vicky en John Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN