Verre planeten

Verre planeten - Robin Kerrod | Tiliboo-afrobeat.com

...laneten, vreemde wezens Diep in het heelal worden steeds meer planeten gevonden ... Zonnestelsel - Wikikids ... . Als daar al intelligent leven mogelijk is, lijkt het vast niet op ons. We moeten eerder denken aan gepantserde, reptielachtige wezens of kilometers grote ballonnen vol waterstof. Verre planeten, vreemde wezens. Auteur: Carl Koppeschaar | 27 augustus 2004 planeten (277) Diep in het heelal worden steeds meer planeten gevonden. Als daar al intelligent leven mogelijk is, lijkt het vast niet op ons. We moe ... Verre planeten, vreemde wezens - NEMO Kennislink ... . Als daar al intelligent leven mogelijk is, lijkt het vast niet op ons. We moeten eerder denken aan gepantserde, reptielachtige wezens of kilometers grote ballonnen vol waterstof. Er lijkt een wetmatigheid in de afstand van de planeten tot de Zon te zitten: de Wet van Titius-Bode.. Omloopbanen van de planeten. Afstanden in het zonnestelsel worden vaak uitgedrukt in de astronomische eenheid (AE, Engels: AU). Dit is een afstandsmaat die vrijwel gelijk is aan de gemiddelde ...

INFORMATIE

AUTEUR
Robin Kerrod
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Verre planeten.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek hoe astronomen de verste planeten in het zonnestelsel hebben ontdekt en waarom ze nog steeds verder zoeken. Lees over Uranus en Neptunus en hun mysterieuze ijzige manen. Kom meer te weten over Pluto, een bal van steen en ijs en de kleinste planeet in ons zonnestelsel.

Wil je het boek lezen?Verre planeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin Kerrod. Lezen Verre planeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN