Terreur Op School

Terreur Op School - Pete Johnson | Tiliboo-afrobeat.com

... Op School (Onbekende bindwijze). Greg is het doelwit van de voortdurende pesterijen van Neil, haantje-de-voorste van de school ... Terreur op basis van een complottheorie - NRC ... . Hij kan het niet... Wanneer op school een pestprobleem opduikt, bedenkt een leraar een oplossing. De oudste leerlingen moeten 'beschermers' worden van de jongere leerlingen die gepest worden. Het initiatief boekt aanvankelijk positieve resultaten. Maar dan loopt het uit de hand.Een boek over de kracht van macht waar je niet snel over uitgepraat en -gedacht raakt. Terreur op school Berlijn. Hoe erg kunn ... In een hoekje met een boekje: Terreur op school - Pete Johnson ... .Een boek over de kracht van macht waar je niet snel over uitgepraat en -gedacht raakt. Terreur op school Berlijn. Hoe erg kunnen leerlingen zich misdragen? Voor de Rütli-school in Berlijn is in ieder geval de grens bereikt. Terreur op school Auteur Pete Johnson Eerste uitgave 1999 Pagina's 208 Oorspronkelijke taal ... Get this from a library! Terreur op school. [Pete Johnson; Roger Vanbrabant] -- Omd...

INFORMATIE

AUTEUR
Pete Johnson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Terreur Op School.pdf

OMSCHRIJVING

Greg is het doelwit van de voortdurende pesterijen van Neil, haantje-de-voorste van de school. Hij kan het niet langer aan. Een jonge leraar merkt het en bedenkt een oplossing: de gepeste jongeren krijgen een 'beschermer'. Al snel vormt zich een groepje 'beschermers' die de gepeste leerlingen onder hun hoede nemen en op zoek gaan naar de daders. Maar dan loopt het grondig uit de hand.Met TERREUR OP SCHOOL schreef Pete Johnson een sterk boek over het leven in een school.Een spannend boek met discussiestof!

Wil je het boek lezen?Terreur Op School in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pete Johnson. Lezen Terreur Op School Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN