Falen: een les op weg naar succes!

Falen: een les op weg naar succes! - Paul Becue | Tiliboo-afrobeat.com

...k 'Falen,een les op weg naar succes!" van Paul Becue breekt een lans voor ondernemerschap ... 60 Inspirerende Business Quotes - MT.nl heeft deze lijst ... ... . Angst voor faillissementen beknot het ondernemen in België en Europa. Nochtans is falen van alle tijden en noodzakelijk voor evolutie. Falen: een les op weg naar succes! Persbericht Economie & Innovatie 20/01/2018. Een faillissement te goeder trouw kan elke ondernemer overkomen. De faillissementswet kijkt naar het verleden. Het is ... Waarom je moet falen op weg naar succes Waarom je moet falen op weg naar suc ... Falen: een les op weg naar succes! - Paul Becue ... ... . Het is ... Waarom je moet falen op weg naar succes Waarom je moet falen op weg naar succes. Thema: Persoonlijke effectiviteit. Auteur ... Deze manier van denken zorgde ervoor dat Edison zijn mislukkingen zag als onderdeel van een langere weg naar succes. Een werkende gloeilamp was er nooit gekomen zonder de duizenden die mislukten. Falen: een les op weg naar succes! Boek. Economie & Innovati...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Becue
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Falen: een les op weg naar succes!.pdf

OMSCHRIJVING

Falen: een les op weg naar succes! 1e druk is een boek van Paul Becue uitgegeven bij Nevelland Vzw. ISBN 9789073626812 Het woord faillissement is erg geladen en roept negatieve gevoelens op. Werkgelegenheid gaat verloren, en leveranciers kunnen hun vorderingen niet meer innen. Nochtans is het faillissement een fenomeen van alle tijden, en draagt het naast andere vormen van stopzetting bij tot het proces van creatieve destructie, dat de basis vormt voor innovatie en verdere groei.Een faillissement is ook een leerschool voor de ondernemer, maar dan moet hij of zij wel een tweede kans krijgen. Hoewel faillissementen dus noodzakelijk zijn om ondernemerschap aan te moedigen, staat de huidige ondernemerscultuur in Europa er niet voor open. Ook België doet het op dit vlak niet goed, en bengelt op het vlak van ondernemingsinitiatieven achteraan in het Europese peloton. De Belg heeft schijnbaar een heilige schrik voor het faillissement en de mislukking.Falen: een les op weg naar succes! brengt een diepgaande analyse van al deze aspecten binnen de Belgische context. Daarenboven komt ook de internationale dimensie ruimschoots aan bod. Paul Becue is lic. Rechten, lic. Toegepaste Economische Wetenschappen en lic. Diplomatieke Wetenschappen. Hij werkte eerst veertien jaar in de banksector en is sinds 1998 in de kredietverzekeringssector actief, waar hij verschillende managementfuncties bekleedde. Hij schreef tijdens zijn carrière artikelen voor diverse kranten en financiële en wetenschappelijke tijdschriften. Zijn boeken over kredietverzekering gelden als referentiewerken en werden in verschillende talen vertaald.

Wil je het boek lezen?Falen: een les op weg naar succes! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Becue. Lezen Falen: een les op weg naar succes! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN