Simon de samaritaan 001 Gij zult niet doden

Simon de samaritaan 001 Gij zult niet doden - ... Rouge | Tiliboo-afrobeat.com

... samaritaan 001 Gij zult niet doden (Paperback) ... Simon de Samaritaan | Comic Stripshop, online strips en ... ... . Simon is rechter aan het Sanhedrin in Jerusalem. In Jeruzalem vindt men na een aardbeving bij... Zoek je naar de strip Gij zult niet doden van Le Berre Fred, Rouge Michel, Simon de Samaritaan? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Simon de Samaritaan- Deel 1: Gij zult niet doden- hardcover. Nieuwstaat eerste druk -hardcover. Nieuw ... Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke ver ... Akim Stripwinkel - Simon de Samaritaan ... . Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Simon de Samaritaan -1 - Gij zult niet doden . Detectivestrip in bezet Palestina Hoofdpersonage Simon is van Samaritaanse afkomst. Hij groeide op en werd als lekenrechter opgeleid in Rome. Die functie voert hij nu uit in het door de Romeinen bezette Palestina. Simon de samaritaa...

INFORMATIE

AUTEUR
... Rouge
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Simon de samaritaan 001 Gij zult niet doden.pdf

OMSCHRIJVING

Simon is rechter aan het Sanhedrin in Jerusalem. In Jeruzalem vindt men na een aardbeving bij het opruimen het puin in één van de gebouwen een lijk. Gaat het om een slachtoffer van de aardbeving of heeft iemand op sluwe wijze een moord proberen te verdoezelen .Wie is dit slachtoffer die niemand lijkt te kennen? Om een antwoord op deze vraag te vinden, zal rechter Simon, stuk voor stuk de puzzelstukken moeten in elkaar passen. Geen makkelijke opdracht in tijden van ingrijpende veranderingen en in een land verdeeld tussen twee culturen met verschillende wetten en regels.

Wil je het boek lezen?Simon de samaritaan 001 Gij zult niet doden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur ... Rouge. Lezen Simon de samaritaan 001 Gij zult niet doden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN