Een andere tijd

Een andere tijd - R. Anouke van der Wart | Tiliboo-afrobeat.com

...e een andere wereld voor de volgende generaties, dan is het belangrijk niet dezelfde fouten te blijven maken ... Persoonsvorm: zet de zin in een andere tijd [2] ... . Niet te blijven hangen in woede. Oftewel: Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg. En wat deze man vol passie wil overbrengen is dat het tijd is voor een nieuwe aanpak. Waarom ik deze video ... Er staat altijd maar 1 persoonsvorm in een zin. Je kunt de persoonsvorm onder andere vinden door de zin in een andere tijd te zetten. Als de zin in de tegenwoordige tijd staat, zet je deze in de verleden tijd of andersom. Het werkwoord dat ... Laatste minuten van een andere tijd | De Volkskrant ... . Als de zin in de tegenwoordige tijd staat, zet je deze in de verleden tijd of andersom. Het werkwoord dat verandert, is de persoonsvorm. Wil je deze manier ook onder de knie krijgen? Ga dan snel oefenen met dit werkblad van Junior Einstein. Tijd in klassieke zin is het verschijnsel dat ...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Anouke van der Wart
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Een andere tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens een trainingssprong voor een wedstrijd tussen verschillende parachutistenclubs krijgt Pip een zwaar ongeluk en raakt in coma. Als ze haar ogen open doet, blijkt ze een ander persoon te zijn. Ze komt terecht in 1916, tijdens de Eerste Wereldoorlog in Noord Frankrijk, waar ze moet zien te overleven in een voor haar onbekende en gevaarlijke omgeving waar de dood duizenden slachtoffers eist. Als Pip weer ontwaakt is zij nog steeds niet zichzelf. De artsen in het ziekenhuis weten zich geen raad met de situatie. Pips vriendin Barb gaat op onderzoek uit. De zoektocht strekt zich uit tot de omgeving van de slagvelden uit deze oorlog in de omgeving van Reims. Daar krijgt ze hulp van de gepensioneerde René, die als archivaris in het stadhuis te Reims werkt en veel kennis heeft van de Eerste Wereldoorlog in deze omgeving. Samen zetten ze zich in om het raadsel rond Pip te ontwarren.

Wil je het boek lezen?Een andere tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Anouke van der Wart. Lezen Een andere tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN