Down under 001 De man van Kenzie's River

Down under 001 De man van Kenzie's River - Fabio Pezzi | Tiliboo-afrobeat.com

... van Kenzie's River (Down Under 1) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip De man van Kenzie's River ... De man van Kenzie's River - Down under 1 ... . klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. Zoek je naar de strip De man van Kenzie's River van Pezzi Fabio, Sergeef Nathalie, Down under? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Down Man" is geschreven door gitarist Jan Akkerman en zanger Kaz Lux en geproduceerd door Tim Griek. De hoofdpersoon van het nummer zit alleen in een kamer (te horen in de openingsregel "A man, a room, a man alone in a room"). ... De man van Kenzie's River stripverhaal (Down Under 1 ... ... . De hoofdpersoon van het nummer zit alleen in een kamer (te horen in de openingsregel "A man, a room, a man alone in a room"). De man is eenzaam en heeft niets om voor te leven. Down Under: multifunctionele horecalocatie. Down Under is een unieke en multifunctionele locatie in Midden-...

INFORMATIE

AUTEUR
Fabio Pezzi
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Down under 001 De man van Kenzie's River.pdf

OMSCHRIJVING

De Australische bush einde 19e eeuw. Ian McFarlane, zoon van Schotse migranten, verlaat Sydney om terug te keren naar het landgoed van zijn familie dat hij 7 jaar geleden verlaten had. Tijdens zijn reis wordt hij vergezeld door Allambee, zijn inheemse vriend, en een kleine candestiene passagier die juist op het continent is aangekomen. Lonan O'Farrell, een Ierse wees van 10 jaar, probeert aan zijn gewelddadige stiefvader te ontkomen. Op het domein aangekomen, ontdekt Ian dat zijn vader overleden is en zijn jongere broer Kyle verdwenen is. Dit alles in duistere omstandigheden… hun gronden zijn onteigend door machtige Engelse krakers. In plaats van deze streek te ontvluchten, gaat Ian met zijn gezellen op zoek naar sporen van Kyle in de outback.

Wil je het boek lezen?Down under 001 De man van Kenzie's River in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fabio Pezzi. Lezen Down under 001 De man van Kenzie's River Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN