Schreuder en de Stijl

Schreuder en de Stijl - André Schreuder | Tiliboo-afrobeat.com

...der en de Stijl (Paperback). André Schreuder maakt figuratief werk,veelal in heldere kleuren over diverse onderwerpen ... 100 jaar De Stijl in Kunstcafé Schiller in Aalten | Aalten ... ... . Hij bestudeert alle... 'Schreuder en de Stijl' door André Schreuder - Onze prijs: €22,41 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Bestel Schreuder en de Stijl van André Schreuder. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het Rietveld Schröderhuis is een door Gerrit Rietveld in 1923-1924 ontworpen woonhuis in de stad Utrecht.Het huis is volledig uitgevoerd volgens de ideeën van de kunstbeweging De Stijl.Rietveld ontwierp het huis voor Truu ... Schreuder en de Stijl, André Schreuder | 9789402179064 ... ... .Het huis is volledig uitgevoerd volgens de ideeën van de kunstbeweging De Stijl.Rietveld ontwierp het huis voor Truus Schröder-Schräder, die er van januari 1925 tot haar dood in 1985 heeft gewoond. Het huis bevindt zich op het adres Prins Hendriklaan 50 in de buurt Wilhelminapark en i...

INFORMATIE

AUTEUR
André Schreuder
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Schreuder en de Stijl.pdf

OMSCHRIJVING

André Schreuder maakt figuratief werk,veelal in heldere kleuren over diverse onderwerpen. Hij bestudeert alle onderwerpen die hij schildert grondig en kiest dan de kleuren,die het meest het onderwerp ondersteunen.

Wil je het boek lezen?Schreuder en de Stijl in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Schreuder. Lezen Schreuder en de Stijl Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN