Mismatch

Mismatch - Ronald Giphart | Tiliboo-afrobeat.com

...ismatch Engels voor `slechte aanpassing` ... Coronacrisis of niet: mismatch op arbeidsmarkt blijft ... ... . Mismatch treed op als men twee schakelingen met elkaar verbindt, en de uitgangsimpedantie van de eerste schakeling sterk afwijkt van de ingangsimpedantie van de tweede. Define mismatch. mismatch synonyms, mismatch pronunciation, mismatch translation, English dictionary definition of mismatch. n. An unsuitable match or a lack of correspondence. tr.v. mis·matched , mis·match·ing , mis·match·es To match unsuitably or badly. vb to match badly, ... Mismatch verkla ... Fonds mismatch arbeidsmarkt, subsidie aanvragen - Online loket ... . vb to match badly, ... Mismatch verklaart waarom er zoveel mensen rondlopen met rugklachten, hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht, depressies en burn-outs. Maar de invloed van mismatch reikt veel verder dan ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Giphart
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
Mismatch.pdf

OMSCHRIJVING

‘Onze supermarkten puilen uit van calorierijk voedsel vol suikers en vet. Onze smaakvoorkeur naar vet en zoet stamt uit ons biologische verleden, toen het vergaren van calorieën een overlevingsmechanisme was voor slechte tijden. Tegenwoordig zijn er geen slechte tijden meer, en daarom is obesitas inmiddels gezondheidsvijand nummer één.’Onze hersenen zijn voor een belangrijk deel nog net zo geprogrammeerd als die van onze prehistorische voorouders. Toch ziet de moderne omgeving er heel anders uit. Het gevolgis ‘mismatch’.Mismatch verklaart waarom er zoveel mensen rondlopen met rugklachten, hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht, depressies en burn-outs. Maar de invloed van mismatch reikt veel verder dan onze gezondheid. Ook in ons liefdesleven, opvoeding, politiek, werk, geloof en milieu komt het veelvuldig voor, zonder dat we ons ervan bewust zijn.In dit fascinerende populair-wetenschappelijke boek laten Ronald Giphart en Mark van Vugt zien hoe mismatch ons beïnvloedt en hoe we er in het dagelijks leven beter mee om kunnen gaan.Ronald Giphart (1965) schreef bestsellers als Ik ook van jou, Phileine zegt sorry, Ik omhels je met duizend armen, Troost en Harem. Hij is al jaren vaste columnist van het populair-wetenschappelijke blad KIJK en ook schreef hij Ten liefde!, over de wetenschap van de liefde.Mark van Vugt (1967) is professor in de Evolutionaire Psychologie aan de de VU en onderzoeker aan de Universiteit van Oxford. Hij schrijft ook voor Management Team en de Volkskrant en publiceerde eerder De natuurlijke leider en Gezag.

Wil je het boek lezen?Mismatch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Giphart. Lezen Mismatch Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN