IK2 De beste versie van jezelf

IK2 De beste versie van jezelf - Margriet Sitskoorn | Tiliboo-afrobeat.com

...de opkomst van (mobiel) internet is onze wereld veel stressvoller en chaotischer geworden ... Cid's breinboek van de maand: IK2 - Blog - Blij in je ... ... . Margriet Sitskoorn vertelt in IK² - De beste versie van jezelf' hoe je hier succesvol mee om kunt gaan." "IK² koppelt de theorie hoe onze hersenen werken aan de praktijk door gerichte oefeningen. Investeer nu tijd om je hersenen te trainen en je hebt daar je hele leven profijt van!" Bij het schrijven van deze recensie is het schrift nog niet uit, maar ik verwacht dat het net zo praktisch, verzorgd en vol tips en aanwijzingen uitgevoerd zal zijn, als het Ik2 De beste versie van jezelf en Ik2 het Trainingsboek voor coaches en docenten, dat inmiddels ook uitgebracht is. 'IK2 - De beste versie van jezelf' laat op een inspirerende manier zien hoe je het voll ... PDF De beste versie van jezelf - managementboek.nl ... . 'IK2 - De beste versie van jezelf' laat op een inspirerende manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle ...

INFORMATIE

AUTEUR
Margriet Sitskoorn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
IK2 De beste versie van jezelf.pdf

OMSCHRIJVING

Lees hier de recensie over IK2 De beste versie van jezelf door Liane.'IK2 - De beste versie van jezelf' laat op een inspirerende manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, waarin je nieuwe vaardigheden en eigenschappen moet ontwikkelen om je doelen te bereiken. Reis met Margriet Sitskoorn door dit rijke boek vol inzichten, testen, oefeningen en methodieken. Ontwikkel gaandeweg je hersenen en je vaardigheden en wees succesvoller en gelukkiger. Persoonlijk, in je werk en maatschappelijk. 'Ga aan de slag met IK2 en ontdek de mogelijkheden van je hersenen. Gebruik ze. Ontwikkel je. Draag bij.' Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University. Ze is een veelgevraagd spreekster en adviseur. Ze schreef de bestsellers 'Het maakbare brein', 'Passies van het brein' en 'Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij'.

Wil je het boek lezen?IK2 De beste versie van jezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margriet Sitskoorn. Lezen IK2 De beste versie van jezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN