Het einde van Alzheimer

Het einde van Alzheimer - Dale E. Bredesen | Tiliboo-afrobeat.com

... einde van alzheimer is een monumentaal werk ... als het einde nadert • Forum Alzheimer Nederland ... . Dr. Bredesen plaatst deze verwoestende ziekte in een nieuwe context, van een mysterieus en onoplosbaar proces naar een proces dat zowel te voorkomen als terug te draaien is. David Perlmutter, arts en schrijver van de New York Times bestsellers Grain Brain en Brain Maker Het einde van alzheimer is een boek waarin de lezer veel kan lezen over alzheimer en hoe deze ziekte vertraagd kan worden. Het is geen boek dat je achter elkaar moet ... Het einde van alzheimer - Scriptum ... . Het is geen boek dat je achter elkaar moet lezen, maar op zijn tijd erbij moet pakken. Op deze wijze lukte het mij om de theorie meer tot me door te laten dringen. Het einde van Alzheimer | ISBN 9789463191722 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Het einde van Alzheimer, geschreven door ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dale E. Bredesen
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Het einde van Alzheimer.pdf

OMSCHRIJVING

"Na een aantal jaren te hebben gewerkt met dr. Bredesens inzichten, kan ik u verzekeren dat het opvolgen van zijn advies u, uw dierbaren en uw vrienden kan behoeden voor deze vermijdbare en omkeerbare vloek.'Dr. Steven R. Gundry, auteur van De plantparadoxWe vrezen alzheimer als geen enkele andere ziekte om twee redenen. Het is de enige van de vijf meest voorkomende doodsoorzaken waarvoor geen effectieve behandeling bestaat. En het is niet alleen fataal: het berooft de slachtoffers van hun leven lang voordat ze er niet meer zijn.Dit boek biedt hoop aan iedereen die alzheimer en cognitieve achteruitgang wil voorkomen en zelfs terugdraaien. In plaats van alzheimer te zien als een ongeneeslijke ziekte die vooral genetisch is bepaald, biedt dr. Dale Bredesen een nieuw perspectief: er zijn drie typen alzheimer waarbij verschillende elementen een rol spelen: ontstekingen (door infecties, voeding of anderszins); een tekort aan nutriënten, hormonen en andere stoffen die de hersenen ondersteunen; en giftige stoffen zoals zware metalen of biotoxines.Bredesen geeft een overzicht van 36 factoren die kunnen leiden tot het krimpen van de hersenen. Het op onderzoek gebaseerde ReCODE-programma kan deze factoren weer in evenwicht brengen door aanpassingen in voeding en levensstijl, zoals het verbeteren van je slaappatroon, stoppen met het eten van gluten en vasten op geregelde tijden.Dit revolutionaire boek geeft een fascinerende inkijk in het onderzoek naar alzheimer en biedt een compleet leefstijlprogramma.Dr. Dale Bredesen wordt internationaal erkend als expert op het gebied van de werking van neurodegeneratieve ziekten zoals alzheimer. Hij was in diverse functies werkzaam aan de University of California. Hij gaf onder meer leiding aan het Programma over Veroudering van het Burnham Instituut en is sinds 1998 verbonden aan het Buck Instituut. Daarnaast is hij chief medical officer bij MPI Cognition.

Wil je het boek lezen?Het einde van Alzheimer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dale E. Bredesen. Lezen Het einde van Alzheimer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN