De wijn-spijsbijbel

De wijn-spijsbijbel - Victoria Moore | Tiliboo-afrobeat.com

... wijn-spijsbijbel' van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom ... De Wijn-Spijsbijbel, Victoria Moore. - Gereons Keuken Thuis ... . Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Dit boek De Wijn Spijs Bijbel is onmisbaar in je keuken en in de wijnkelder. De Wijn Spijs Bijbel. Tot de lastigste taak van de fanatieke thuiskok behoort niet het menu samenstellen, boodschappen doen of de cuisson van het vlees. Nee, een van de grootste hindernissen en vaak een echt struikelblok, is de wijn-spijs ... bol.com | De wijn-spijsbijbel (ebook), Victoria Moore ... ... . Nee, een van de grootste hindernissen en vaak een echt struikelblok, is de wijn-spijs combinatie. Met "De wijn-spijsbijbel' van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. 'De wijn-spijsbijbel' staat boordevol informatie en inspiratie. Het daagt je uit om nieuwe c...

INFORMATIE

AUTEUR
Victoria Moore
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De wijn-spijsbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Met "De wijn-spijsbijbel' van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rode en waarom zijn chili, knoflook en citroen "gamechangers'? "De wijn-spijsbijbel' staat boordevol informatie en inspiratie. Het daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert. Met een extra hoofdstuk over de wijnen van de Lage Landen door Niek Beute.

Wil je het boek lezen?De wijn-spijsbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victoria Moore. Lezen De wijn-spijsbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN