De schildklier

De schildklier - Sabine Hauswald | Tiliboo-afrobeat.com

...ens. Bij de mens is de schildklier een vlindervormige klier gelegen aan de voorzijde van de hals, voor het strottenhoofd, tegen de luchtpijp aan ... Een knobbel in de schildklier (nodus) - Medische ... ... .Hij bestaat uit twee kwabben, opgebouwd uit follikels (blaasjes). Tussen de schildklierfollikels liggen de parafolliculaire cellen, de zogenaamde C-cellen.De schildklier wordt van bloed voorzien door vier slagaders en is daarmee een van de ... De schildklier regelt met hormonen de verschillende stofwisselingsprocessen. Problemen met de schildklier. Je schildklier kan te langzaam of juist te snel werken. Je spreekt dan van een hypothyreoïdie of een hyperthyre ... Schildklier: klachten en symptomen | De hormoonfactor ... . Problemen met de schildklier. Je schildklier kan te langzaam of juist te snel werken. Je spreekt dan van een hypothyreoïdie of een hyperthyreoïdie. Deze schildklierproblemen kunnen ontstaan bij verschillende ziekten aan de schildklier, te weten de ziekte van ... Functie schildklier. De belangrijkste functie van de schildklier en schildklierhormoon is stofwisseling en groei. Als de stofwisseling verhoogd wordt door schildklierhormoon dan heeft dit op zeer veel processen en functies invloed zoals bijvoorbeeld de...

INFORMATIE

AUTEUR
Sabine Hauswald
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De schildklier.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer mensen hebben problemen met de schildklier: hij werkt te snel, hij werkt te langzaam of er is zelfs sprake van een auto-immuunziekte. Hormonale chaos, depressie, rusteloosheid, een verzwakt immuunsysteem en gewichtstoename kunnen het gevolg zijn. Vaak ontbreekt het echter aan goede informatie en een doelgerichte behandeling.Alle belangrijke fysieke aspecten, behandelmethoden en aanvullende maatregelen worden in dit boek belicht. Met de hormoonbalanskuur kun je je hormoonproductie 'resetten' en je voedingsstoffen aanvullen. Ook krijg je inzicht in de spirituele verbanden van dit vlindervormige orgaan in de hals dat als geen ander voor zelfexpressie en de verbinding tussen lichaam en geest staat.Krijg de controle over je leven weer terug en daarmee je energie, levensvreugde, gezondheid en zelfbewustzijn.Sabine Hauswald is opgeleid alternatief genezer en werkt vanuit de traditionele Chinese en westerse geneeskunde, ayurveda, orthomoleculaire geneeskunde en klassieke kruidengeneeskunde. Gedreven door de klachten waarmee haar patiënten kampten en haar eigen nieuwsgierigheid naar de schildklier en het hormoonsysteem, heeft zij zich tot een specialist op dit terrein ontwikkeld.

Wil je het boek lezen?De schildklier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sabine Hauswald. Lezen De schildklier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN