De onvolmaakten

De onvolmaakten - Ewoud Kieft | Tiliboo-afrobeat.com

... onvolmaakten zo weinig te bieden hebben is een ongebruikelijke en onverwachte wending in Kiefts roman ... De onvolmaakten : roman | Bibliotheek Zonnebeke ... . In klassieke dystopieën als die van George Orwell of Jevgeni Zamjatin is er tenslotte vaak een 'waarheid' die het waard is na te streven; dat Kieft die niet biedt maakt van De Onvolmaakten in zekere In de schaduw van dit alles is er de dromerige jonge uitgever Oliver, wiens handelwijze de toekomst van iedere werknemer bij de krant kan bepalen. In aaneensluitende verhalen vertelt De onvolmaakten over de levens van verslaggevers, redacteuren en ... De onvolmaakten - Tom Rachman - Recensie ... . In aaneensluitende verhalen vertelt De onvolmaakten over de levens van verslaggevers, redacteuren en leidinggevenden, allen verbonden door hun werk bij een internationale krant in Rome. In De onvolmaakten verschijnen een lieve, eeuwige lijnende economiereporter, een eenzame eindredacteur en andere types die je...

INFORMATIE

AUTEUR
Ewoud Kieft
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De onvolmaakten.pdf

OMSCHRIJVING

Een fascinerende visie op de toekomstCas is opgegroeid in een samenleving waarin kunstmatige intelligentie totalle facetten van het leven is doorgedrongen: als praktische gids, luisterendoor, mental coach en bemiddelaar in de liefde. Wat begon als een handigeapplicatie, groeide uit tot een trouwe levenspartner onder de naam Gena,die hem in al zijn beslissingen begeleidt en als geen ander zicht heeft opde belangrijke gebeurtenissen in zijn leven. Als Cas na een periode vanvertwijfeling spoorloos verdwijnt, is het Gena die opheldering moet gevenover wat er is voorgevallen. Hoe heeft ze hem, ondanks al haar aandachtigebegeleiding, uit het oog kunnen verliezen? En waarom is het haar niet geluktom zijn onbehagen te temperen?In De Onvolmaakten schetst Kieft een verbluffend realistisch toekomstscenarioen laat hij op meeslepende wijze zien hoe innig de relatie tussenmens en machine kan worden. Is volledige versmelting mogelijk? Of zijn deverschillen onoverbrugbaar?

Wil je het boek lezen?De onvolmaakten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ewoud Kieft. Lezen De onvolmaakten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN