De nieuwe rivier

De nieuwe rivier - Eva Meijer | Tiliboo-afrobeat.com

... rivier spleet de aarde in tweeën. Weilanden braken doormidden, bomen raakten ontworteld, een enkele koe was te laat weg ... De nieuwe rivier - Meijer, Eva - 9789493168244 - Goedhart ... ... . Bocht na bocht werd door het land een lijn getrokken en toen de mensen 's ochtends hun gordijnen opendeden lag zij daar, bruin en glanzend, ja, je zou kunnen zeggen trots, het uitzicht voor altijd veranderd.' Er kronkelt een nieuwe rivier door Koraalboom ... De nieuwe rivier is een hallucinante eco-detective, waarin Eva Meijer een volstrekt originele wereld schetst. Een wereld om in te verdwijnen, met de sporen van Jorge Luis Borges en David Lynch. Toon meer Toon minder. Reviews. Sch ... Eva Meijer De nieuwe rivier Recensie - Alles over boeken ... ... . Een wereld om in te verdwijnen, met de sporen van Jorge Luis Borges en David Lynch. Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Eva Meijer De nieuwe rivier recensie en informatie over de inhoud deze nieuwe dystopische eoc-detective. Op 17 april 2020 verschijnt bij Uitgeverij Das Mag de nieuwe roman van Eva Meijer. Eva M...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Meijer
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De nieuwe rivier.pdf

OMSCHRIJVING

'De rivier spleet de aarde in tweeën. Weilanden braken doormidden, bomen raakten ontworteld, een enkele koe was te laat weg. Bocht na bocht werd door het land een lijn getrokken en toen de mensen 's ochtends hun gordijnen openden lag zij daar, bruin en glanzend, ja, je zou kunnen zeggen trots, het uitzicht voor altijd veranderd.'Er kronkelt een nieuwe rivier door Koraalboom. Wetenschappers vermoeden dat grootschalige boskap voor de lokale sojateelt de oorzaak is; dorpsbewoners denken aan wraak van de oude goden.Twee dagen nadat de Engelse journalist Janet Stone naar het dorp is gekomen voor een artikel over de rivier, wordt sojaboer en dichter Hugo Frys vermoord. Wanneer Janet op onderzoek uitgaat, komt ze erachter dat het land wordt opgeslokt door ve el meer dan de rivier.De nieuwe rivier is een hallucinante eco-detective, waarin Eva Meijer een volstrekt originele wereld schetst. Een wereld om in te verdwijnen, met de sporen van Jorge Luis Borges en David Lynch.

Wil je het boek lezen?De nieuwe rivier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Meijer. Lezen De nieuwe rivier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN