Aanspreken? Gewoon doen!

Aanspreken? Gewoon doen! - Gytha Heins | Tiliboo-afrobeat.com

...en? Gewoon doen! is de weerslag van een langlopend onderzoek onder vijfhonderd managers ... Aanspreken? Gewoon doen! - Frankwatching Boeken ... . Dat onderzoek heeft heel veel informatie opgeleverd die de lezer terugziet dat in allerlei achtergronden, inzichten en praktische tips. Zo veel zelfs dat het de leesbaarheid van het boek niet overal ten goede komt. Aanspreken? Gewoon doen! (Paperback). We praten veel over aanspreken, maar we doen het vrijwel niet. Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te... Aanspreken? Gewoon doen! van Gyt ... Aanspreken? Gewoon doen! - ManagementSite ... . Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te... Aanspreken? Gewoon doen! van Gytha Heins, 9789024409266 voor € 23,50 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Aanspreken? Gewoon doen! is de weerslag van een langlopend onderzoek onder vijfhonderd managers. Dat onderzoek heeft heel veel informatie opgeleverd die de lezer terugziet dat in allerlei achtergronden, inzichten en prakti...

INFORMATIE

AUTEUR
Gytha Heins
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Aanspreken? Gewoon doen!.pdf

OMSCHRIJVING

We praten veel over aanspreken, maar we doen het vrijwel niet. Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te leren, onze zakelijke doelen te realiseren en de werksfeer goed te houden. Gytha Heins deed drie jaar onderzoek en legt in dit boek op glasheldere en soms confronterende wijze uit hoe dit komt, met veel praktijkvoorbeelden. Goed aanspreken is veel lastiger dan we altijd dachten. Nog een workshop 'feedback geven' heeft geen enkele zin. Het zit niet in wat we doen, het zit in hoe we erover denken. Aanspreken gaat niet alleen over kritiek geven, maar ook over kleur bekennen. Het gaat over tolerantie én grenzen stellen, over aanspreken én aanspreekbaar zijn.In dit boek vind je direct toepasbare oplossingen voor leiders van organisaties, voor aansprekers en voor aangesprokenen. Als we elkaar vaker aanspreken, kunnen we 28 % productiever zijn, 12,5 % meer omzet realiseren, 16 % meer kosten besparen en het verloop en verzuim met respectievelijk 15 en 11 % terugdringen. Investeren in aanspreken leidt niet alleen tot een betere samenwerking, maar levert ook veel geld op.

Wil je het boek lezen?Aanspreken? Gewoon doen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gytha Heins. Lezen Aanspreken? Gewoon doen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN