Zie, hij komt!

Zie, hij komt! - W.J.J. Glashouwer | Tiliboo-afrobeat.com

... komt! (Paperback). Wist u dat het laatste bijbelboek 405 verzen bevat? Als dagboek voor 365 dagen per jaar kan de lezer diep doordringen in dit ... Hij komt! ... ... Totdat Hij komt. Ds. Willem J.J. Glashouwer is hervormd emeritus predikant binnen de PKN en als President Christians for Israel is hij actief betrokken bij het werk van Christenen voor Israël in Nederland en wereldwijd. Hij was jarenlang verbonden aan de Evangelische Omroep en de Evangelische Hogeschool. Zie, hij komt! Willem J.J. Glashouwer. Wist u dat het laatste bijbelboek 405 verzen bevat? Als dagboek voor 365 dagen per jaar kan de lezer di ... Zie Hij komt - Christenen voor Israël ... . Zie, hij komt! Willem J.J. Glashouwer. Wist u dat het laatste bijbelboek 405 verzen bevat? Als dagboek voor 365 dagen per jaar kan de lezer diep doordringen in dit laatste boek van de Bijbel. Ds. Willem J.J. Glashouwer helpt zijn lezers daarbij, en maakt dit boek op eenvoudige wijze toegankelijk. Naast een toelichting per vers zijn t...

INFORMATIE

AUTEUR
W.J.J. Glashouwer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Zie, hij komt!.pdf

OMSCHRIJVING

Wist u dat het laatste bijbelboek 405 verzen bevat? Als dagboek voor 365 dagen per jaar kan de lezer diep doordringen in dit laatste boek van de Bijbel. Ds. Willem J.J. Glashouwer helpt zijn lezers daarbij, en maakt dit boek op eenvoudige wijze toegankelijk. Naast een toelichting per vers zijn tal van bijbeltekstverwijzingen opgenomen, alsook allerlei verklarende opmerkingen in de kantlijn, zodat men zelf verder kan doordringen in de bijzondere boodschap die dit bijbelboek bevat. Vaak is 'De Openbaring van Jezus Christus aan Johannes' aanleiding geweest tot allerlei fantastische speculaties en sektarische voorspellingen. Maar dit troostboek voor de Gemeente van Jezus Christus krijgt in de tijd waarin wij leven, nu het Joodse volk naar Israël terugkeert, voor velen een nieuwe betekenis. Totdat Hij komt.

Wil je het boek lezen?Zie, hij komt! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.J.J. Glashouwer. Lezen Zie, hij komt! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN