Wonen met planten

Wonen met planten - Caro Langton | Tiliboo-afrobeat.com

...met planten is een prachtig én tegelijkertijd praktisch boek over alles wat je wilt weten over vetplanten, luchtplanten, cactussen en andere tropische planten ... Welkom bij " Plantenwand.eu" | Plantenwand.eu ... . Dit boek laat je zien hoe je deze planten het beste kunt uitkiezen, verzorgen en hoe ze het beste passen in je interieur. Laat je met Wonen met planten nog meer betoveren op groen wonen gebied. Dankzij de eenvoudige projecten, stylingideeën en adviezen over de verzorging van planten, leer je hoe je deze sterke en mooie soorten vertroetelt en in topconditie houdt. Voor je het weet, ontferm ook jij je liefdevol over allerlei groen in huis. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm-Li ... Met deze bloemen en planten in de tuin beperk je ... ... . Voor je het weet, ontferm ook jij je liefdevol over allerlei groen in huis. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm-Living, HK-living, Bloomingville, BePureHome en House Doctor. Groot assortiment, De nieuwste trend op plantengebied is hydroponi...

INFORMATIE

AUTEUR
Caro Langton
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wonen met planten.pdf

OMSCHRIJVING

Dé nieuwste woontrend: vetplanten, air planten en cactussenWonen met planten is een prachtig én tegelijkertijd praktisch boek over alles wat je wilt weten over vetplanten, luchtplanten, cactussen en andere tropische planten. Dit boek laat je zien hoe je deze planten het beste kunt uitkiezen, verzorgen en hoe ze het beste passen in je interieur.In grote potten, maar vooral ook op plankjes aan de muur, in de badkamer en zelfs hangend aan het plafond; overal worden planten gebruikt om een design interieur te creëren. Maar welke planten zijn er eigenlijk? Hoe verzorg je ze? Waar kun je welke plant het beste neerzetten en hoe komen ze het beste tot hun recht in je interieur?Laat je met Wonen met planten meevoeren naar de wereld vol prachtige vetplanten, luchtplanten, cactussen en tropische bloemen. Dankzij de eenvoudige projecten, stylingideeën en adviezen over de verzorging van planten, leer je hoe je deze sterke en mooie soorten vertroetelt en in topconditie houdt. Voor je het weet, ontferm ook jij je liefdevol over allerlei groen in huis. Caro Langton en Rose Ray zijn designers geïnspireerd door de schoonheid van urban planten. Ze voorzien wereldwijd luxe concept stores van planten en design potten. Daarnaast maken ze arrangementen voor events en bruiloften. Ze wonen in Londen.

Wil je het boek lezen?Wonen met planten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caro Langton. Lezen Wonen met planten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN